To je to što me zanima!

Pletikosa poludio na živi zid: Nisam vidio loptu od četvorice

SPASITELJ Stipe Pletikosa nas je protiv Talijana iščupao, ali nije bio sretan. Bjesnio je na suigrače i suca... Tražio je u živom zidu trojicu, a stala su četvorica
Vidi originalni članak

Tražio sam da trojica stanu u živi zid, a došla su četvorica! Nisam vidio loptu, a znate kakav je Pirlo izvođač. Znao sam da će u zid stati dva Talijana, gledao sam njihove slobodnjake na internetu, ljutit je bio Pletikosa.

Da Stipe Pletikosa nije imao svoju večer, Talijani bi, vrlo vjerojatno, već do poluvremena riješili susret. Marchisio, koji mu nije uspio zabiti dvaput s pet metara, dugo se nakon utakmice držao za glavu.

I čestitao našem golmanu.

- Nije se bilo lagano vratiti, pokazali smo veliki karakter. Mislim da je susret odlučio fenomenalan potez Slavena Bilića. U poluvremenu je gurnuo Modrića prema naprijed, a Rakitića u sredinu. To je pomoglo da se zatvori rupa u sredini koju su Talijani vješto koristili u prvom poluvremenu - rekao je Stipe Pletikosa.

Nakon utakmice bio je ljutit. Razlog je gol Andrea Pirla iz “slobodnjaka”. Dok su se Talijani veselili i grlili Pirla, Stipe je vikao pokazujući Rakitiću i Vukojeviću tri prsta aludirajući na to da su u živom zidu trebala biti trojica, a ne četvorica.

Stipe se, osim na naše igrače, naljutio i na suca Webba.

- Ma, nije bilo prekršaja kod toga gola. Prelako je to dosudio - rekao je Pletikosa te dodao kako su morali pobijediti i već razmišljati o četvrtfinalu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • DRC_1 17.06.2012.

    igram veliki nogomet i uvijek nam trener kaže u zid veliki igrači vrača se jedan napadač i staje u zid a u nešem zidu su bili svi mali a falilo je kojih 10 cm da se lopta ne odnese glavom

  • SG8 16.06.2012.

    stipe je extra na ovom euru samo da nam je obrana kao ima 4 godine na euru

  • mvma 16.06.2012.

    Italija-0 pobjeda ili Irska-0 bodova? Biram prvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare