To je to što me zanima!

Plivačica zbog homofobne izjave izgubila sponzore

Australska plivačica Stephanie Rice (22) na Twitteru je napisala "J... te pedere". Slavila je pobjedu Australije protiv Južne Afrike u ragbiju
Vidi originalni članak

Trostruka olimpijska pobjednica iz Pekinga, australska plivačica Stephanie Rice (22), ostala je bez podrške luksuznog britanskog proizvođača automobila Jaguara. Razlog je njen kontroverzan komentar na društvenoj internetskoj mreži Twitteru nakon tijesne pobjede australske ragbijaške reprezentacije nad Južnom Afrikom prošlog vikenda tijekom turnira Triju nacija. Rice je napisala “J... te pedere!”.
Iako je Australka u međuvremenu uklonila poruku sa svoje stranice i za nju se ispričala, to je nije spasilo gubitka ugovora s bogatim sponzorom, pa tako između ostalog mora vratiti svoj Jaguarov sportski automobil XF vrijedan više od 126.000 dolara koji je imala na trajnom korištenju.
- Odlučili smo prekinuti našu suradnju s Rice, a uvjeti našeg sporazuma ostaju povjerljivi – komentirao je glasnogovornik Jaguara Mark Eedle.
Rice se ispričala i na konferenciji za novinare:
- Dugujem ispriku svima koje sam uvrijedila. Svojim komentarom nisam htjela nikoga uvrijediti - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • BERISLAE 08.09.2010.

    Gdje će to napisati kad su svi direktorčići i neke face krivociljnici!!!Koliko se štite njihova prava imam osječaj da će se za koju godinu plačati porez ako ne zavučeš nekom muškarcu!To je bolesno,a sad vi trpajte minuse koliko hočete,a ja idem trpati svojoj maloj!

  • fzd 08.09.2010.

    ja se nebi ispricavao, uostalom ona je vrhunski sportas, doci ce novi sponzori, ima njih na bacanje.

  • tottul 08.09.2010.

    J..... vas statusi na Fejsu i sličnim glupostima. Kog\' boli k.... što radite ili mislite u svakom trenutku. Mmmm... \"Ružica je nabrijana na večerašnji izlazak i obući će novu haljinu\"... Who gives a s...!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare