To je to što me zanima!

Plivaču Marku Strahiji operirali tumor na testisu

Strahiju su operirali u srijedu poslijepodne, a nakon operacije se osjeća dobro. Žalimo samo da se što prije oporavi, rekao je Tomislav Karlo
Vidi originalni članak

Operacija je izvedena u srijedu poslijepodne u bolnici Sestara Milosrdnica u Vinogradskoj ulici u Zagrebu. Kirurški zahvat prošao je bez komplikacija i hrvatski plivač se nakon operacije osjeća dobro.
- Sve što želimo je da Marko što prije ozdravi i da se uspješno vrati plivanju - rekao je tajnik Hrvatskog plivačkog saveza Tomislav Karlo.
Tumor su liječnici otkrili nakon što je u Strahijinu organizmu pronađen hormon HCG. Kako se radi o hormonu koji nije dozvoljen u tijelu plivača, Marka je Fina suspendirala i nije nastupio na Europskom prvenstvu u Debrecenu. Isti hormon u njegovom je organizmu pronađen i 2003. godine, zbog čega je Strahija suspendiran na dvije godine. I u tom slučaju, jednako kao i u ovom posljenjem, uporno je ponavljao kako je nevin i kako nikakva nedozvoljena sredstva nije uzimao.
Nedavno je isplivao A normu za Olimpijske igre...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • exit 20.12.2007.

    drž se Marko!!ako ti ona gamad ne vjeruje znaj da ti mi vjerujemo!!uz tebe smo 100% u svakom trenutku!!

  • buzdovan 20.12.2007.

    Marko Strahija je prošao pakao! Čovjek je od prvog dana tvrdio da je nevin. Suspendirali su ga u trenutku kada je bio u životnoj formi. Čak je bilo pomisli da se radi o američko-australskom bojkotu Hrvata kandidata za mnoge medalje! Kakvi su to jebeni testovi o kojima ovisi sudbina vrhunskih sportaša, a toliko su neselektivni i neprecizni? Jer, da se HCG otkrio prvi puta, sigurno bi liječnici odreagirali! Marko je već tada imao tumor, definitivno nije bio trudan! No, vratit će se on i po treći put, siguran sam! P.S. Tješi me činjenica da je imao sreću u nesreći. Da nije vrhunski sportaš, tumor bi se dijagnosticirao puno kasnije. Možda i prekasno...

  • user_18412 19.12.2007.

    drzi se care!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare