To je to što me zanima!

Po gazdu Leicestera, kraljeva miljenika, na teren stiže helić

Vichai Srivaddhanaprabha vlasnik je Leicester Cityja. Kralj Tajlanda, u kojem je novi Kramarićev šef 11. najbogatiji čovjek u zemlji, s travnjaka odlazi u helikopteru...
Vidi originalni članak

Vichai Srivaddhanaprabha, 57-godišnji vlasnik Leicester Cityja, do veljače 2012. zvao se Vichai Raksriaksorn. No tad mu je kralj Tajlanda, u kojem je novi Kramarićev šef 11. najbogatiji čovjek, dodijelio počasno kraljevsko prezime. 

Srivaddhanaprabha u doslovnom prijevodu s tajlandskog jezika znači “svjetlost napredne slave” (eng. light of progressive glory).

- Nositi prezime koje nam je dodijelio kralj najveća je moguća čast za moju obitelj - rekao je dirnuti Vichai nakon što je i službeno promijenio obiteljsko prezime.

Tajlanđanin čija se imovina procjenjuje na 1,3 milijarde eura, zarađenih najvećim dijelom kroz lanac duty-free dućana King Power, šokirao je englesku javnost time što je s utakmice otišao - helikopterom. 

Youtube

Leicester je početkom prosinca izgubio od Liverpoola, a dok su u televizijskom studiju Steve McManaman i Michael Owen analizirali utakmicu, iza njihovih leđa na centar igrališta sletio je helikopter. Vichai i njegova svita ukrcali su se i otišli...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Becks321 07.01.2015.

    Vichai Srivaaskjfaksljfdlgksakgj o.O

  • mandzo9 07.01.2015.

    stara vijest. o ovome ste vec pisali

  • strmi007 07.01.2015.

    Nemože njima ni 2 kramarića pomoći

Komentiraj...
Vidi sve komentare