To je to što me zanima!

Pobijedila je Donnu Vekić, sad je pala na doping testu...

Mlada Ukrajinka je nenajavljeno testirana 24. studenog prošle godine, a u njezinom uzorku pronađeni su tragovi zabranjenog mesterolona. Zaprepaštena sam i šokirana, kaže Jastremska
Vidi originalni članak

Ukrajinska tenisačica Dajana Jastremska (20) privremeno je suspendirana zbog pozitivnog nalaza na dopinškoj kontroli, objavila je Međunarodna teniska federacija (ITF). 

Mlada Ukrajinka je nenajavljeno testirana 24. studenog prošle godine, a u njezinom uzorku pronađeni su tragovi zabranjenog mesterolona.

DOPING AFERA Rusije nema na OI! Sa sportskih natjecanja izbačena na 2 godine

- Zaprepaštena sam i šokirana, posebice što sam dva tjedna ranije imala negativan test na WTA eventu u Linzu - kazala je 29. tenisačica svijeta.

- U mojoj mokraći otkrivena je vrlo niska koncentracija metabolita mesterolona. S obzirom na tu nisku koncentraciju i na negativan test dva tjedna ranije, stručnjaci su mi rekli kako je taj rezultat u skladu s nekim oblikom kontaminacije.

MARKO ŠOLTIĆ Hrvatski prvak u bodybuildingu uzimao doping, suspendirali ga

ITF još nije objavio datum njezina saslušanja i upitno je hoće li 20-godišnja Ukrajinka nastupiti na Australian Openu od 8. do 21. veljače.

Jastremska je u karijeri osvojila tri WTA turnira u Hong Kongu (2018), Hua Hinu (2019) i Strasbourgu (2019).

OPET MEĐU 'BARAKUDAMA' Tucak vratio Dobuda nakon što je odradio kaznu od 4 godine

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare