To je to što me zanima!

Pobijedio pa otišao bodriti Luku na Bernabeu: Nadal tražio raniji termin, ali meč se malo odužio

Najbolji španjolski tenisač žestoki je navijač madridskog Reala pa bez obzira na svoj meč, nikako nije želio propustiti utakmicu voljenog kluba u lovu na finale Lige prvaka
Vidi originalni članak

Ako se radi o zemlji u Madridu, jasno je da tamo postoji još jedan 'kralj' osim onih 'kraljeva' sa Santiago Bernabeua. On lovi šesti naslov u spomenutom gradu, ali zna da ne smije propustiti važan susret voljenog kluba. A što će, Rafael Nadal (35, ATP 4.) zamolio je organizatore da meč s Miomirom Kecmanovićem (22, ATP 32.) odigra u ranijem terminu.

FINALE LP: REAL - LIVERPOOL Nova senzacija u režiji Kraljeva: Preokretom izbacili Manchester City i izborili finale Lige prvaka

To se i dogodilo, izašli su na teren u 16 sati i 20 minuta, a Španjolac je prvi set riješio za 37 minuta. Imao je još vremena pa je možda i malo odužio drugi set u kojem je slavio tek nakon tie-breaka, a za to mu je trebalo dugih sat i 20 minuta. Da, malo se odužilo, ali i dalje je imao dva sata vremena.

Lagano tuširanje i brzi odlazak na stadion Real Madrida na kojem će bodriti 'kraljeve' u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka u kojem love zaostatak iz prve utakmice protiv Manchester Cityja. Njegovi su miljenici na Etihadu izgubili s 4-3, a imaju se pravo nadati prolasku iako nisu favoriti.

Izborio je Nadal ulazak u osminu finala i susret s Belgijcem Davidom Goffinom (31, ATP 60.).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare