To je to što me zanima!

Pobjeda je izmakla za dlaku: 'Kauboji' su remizirali s BiH

Tek su se prije nekoliko dana priključili svi igrači pa je izbornik Lino Červar imao tek par treninga za probati uigrati momčad. Danas to nije bilo idealno, obrana nije briljirala, ali sutra slijedi Katar za popravak dojma
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija je u prvoj utakmici na Croatia Cupu u Poreču, u sklopu priprema za Europsko prvenstvo, odigrala 33-33 (18-17) protiv rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Hrvatska je imala četiri pogotka prednosti nekoliko minuta prije kraja, no nije uspjela mirno privesti utakmicu kraju i na koncu je završilo remijem.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod Hrvatske istaknuo se Igor Karačić sa sedam golova, a Luka Stepančić i Luka Cindrić zabili su po četiri pogotka. Momčad Bosne i Hercegovine predvodio je Marko Panić sa deset golova.

Tek su se prije nekoliko dana priključili svi igrači pa je izbornik Lino Červar imao tek par treninga za probati uigrati momčad. Danas to nije bilo idealno, obrana nije briljirala, ali već će sutra imati priliku za popravak dojma. 'Kauboji' u nedjelju u 16.45 igraju protiv Katara, koji je jučer bio bolji od BiH.

Inače, bila je ovo utakmica specifična po tome što su se dva Karačića našla na suprotnim stranama. Igor Karačić za Kauboje, njegov brat Ivan za BiH.

KARAČIĆI U AKCIJI Na Božić skupa, sad protivnici: Nije čudno igrati protiv brata...

Braća su prvi put jedan protiv drugog u reprezentacijama igrala na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2015. godine. Hrvatska je tada u skupini pobijedila BiH 28-21. Igor je briljirao, bio je najbolji igrač na parketu, sa sedam je golova Hrvatsku vodio do pobjede. Ivan je ostao u njegovoj sjeni.

Igor sad igra za poljski Kielce, lani je s Vardarom osvojio naslov europskog prvaka. Briljirao je na Final Fouru, tri i pol godine je mlađi od Ivana, koji igra u Izraelu za Maccabi Rishon od 2016. godine.

U prvom krugu EP-a, koje se održava od 9. do 26. siječnja, Hrvatska će igrati u Grazu s Crnom Gorom, Bjelorusijom i Srbijom.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 05.01.2020.

    Kako se osjeća ovaj "naš" Karačić kada igra protiv brata koji nosi dres svoje domovine? Samo pitam....

  • kicovz 04.01.2020.

    Uopće nema više ono veselje da počinje prvenstvo kada vidiš koliko smo loši

  • garobul 04.01.2020.

    Sjebalo ga snimanje spota za Kolindu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare