To je to što me zanima!

Meč Čilića i Del Potra prekinut zbog kiše, nastavak u četvrtak!

KIŠA NIJE DALA Dvaput je meč Čilića i Del Potra prekidan u srijedu. Nisu stigli završiti ni prvi set, a onda je oko 19 i 30 stigla informacija kako će se četvrtfinali ogledi nastaviti u četvrtak od 12 sati...
Vidi originalni članak

Susret četvrtfinala drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa između hrvatskog tenisača Marina Čilića i Argentinca Juana Martina Del Potra prekinut je zbog kiše pri rezultatu 6-6 u gemovima i 5-5 u tiebreaku prvog seta i nastavak je u četvrtak.

Tenisači nisu uspjeli završiti niti prvi set, kiša je susret prekidala dva puta, a Čilić je spasio ukupno šest break lopti.

Prvi prekid dogodio se kod rezultata 5-5 kada je pauza trajala 45 minuta, a potom i pri rezultatu 6-6 u gemovima i 5-5 u trinaestoj igri nakon čega je odlučeno kako će nastavak biti u četvrtak.

Do rezultata 4-4 oba tenisača su čvrsto držala svoj servis. U devetoj igri Argentinac je stigao do tri break lopte, no Čilić se uspio spasiti i povesti 5-4. Del Potro je izjednačio nakon čega je počela kiša. Pauza je trajala 45 minuta, a u nastavku meča Argentinac je stigao do nove tri lopte za obrat.

Čilić se još jednom izvukao i poveo je 6-5. Argentinac je izjednačio i set je ušao u tie-break. No kod rezultata 5-5 uslijedio je novi kišni prekid.

Čilić i Del Potro su do sada igrali 12 puta, a najbolji hrvatski tenisač je upisao samo dvije pobjede. Posljednju prije sedam godina u Montrealu. Nakon toga upisao je sedam uzastopnih poraza. 

U drugom susretu četvrtfinala igraju Španjolac Rafael Nadal i Argentinac Diego Schwartzman. Prvi set je dobio Argentinac 6-4, a u drugom setu Nadal vodi 5-3. I njihov susret je prekinut zbog kiše.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Svebilajemuzika 07.06.2018.

    Mislim da ce Marin dobiti.

  • arhex 07.06.2018.

    prema igri u prvom setu, mislim da postoji dobra šansa za čilića da pobjedi delpoja, je da ima više neprisiljenih pogrešaka, ali zato ima i puno više winnera, delpo igra prepasivno, može čilko imati 100 neprisiljenih pogrešaka, ali ako ima 120 winnera i još ak nastavi s ovakvim dosta dobrim servisom, mislim da ima šanse, osim ako delpo ne počne s dosta agresivnijom igrom, ajmo čilkoo

  • goranko5 06.06.2018.

    Ovo Čilić sutra pobjeđuje, ako dobije set.

Komentiraj...
Vidi sve komentare