To je to što me zanima!

Trijumf najgledaniji: Hrvatska je dotukla i turske sapunice...

Hrvatska reprezentacija je jednim udarcem 'ubila dvije muhe'. Osim što je ponizila Tursku u Instanbulu nadmašila je i uvijek popularne turske sapunice po gledanosti
Vidi originalni članak

Sjajna pobjeda Hrvatske nad Turskom u Istanbulu u petak je bila najgledaniji događaj na nacionalnim televizijama. Veličanstven nastup 'kockastih' na Drugom programu HTV-a privukao je 21,7 posto gledatelja odnosno njih skoro milijun. Osim što su trima pogocima dotukli Turke, 'kockasti' su uspjeli nadmašiti i njihove sapunice.

Turska serija 'Ljubav i kazna' na trećem je mjestu gledanosti koja je privukla 12,1 posto gledatelja. Ispred nje se našla tek hrvatska sapunica 'Larin izbor' na Novoj TV koja je zabilježila gledanost od 17 posto.

U utorak kad se igra uzvrat nadamo se da će biti isti scenarij po gledanosti, a da će interes za uvozne turske sapunice pasti nakon plasmana Hrvatske na Europsko prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Zdravko_Mamić 14.11.2011.

    21.7 % utakmicu a 17 % (????) Larin izbor ??? daj recite da je to šala.... nije ni čudo što nam je narod zaglupljen....

  • kojeg stalno brišete 14.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_134910 14.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare