To je to što me zanima!

Pobjeda Torcide: Jednoglasno prihvaćen projekt 'Naš Hajduk'

Projekt 'Naš Hajduk' predviđa osnivanje Udruge građana koja bi okupila simpatizere Hajduka. Članarina bi se izravno plaćala na račun kluba te pomagala njegov rad...
Vidi originalni članak

Predstavnici Torcide Bojan Islamović, Josip Tadinac i Stipe Lekić jučer su u splitskom gradskom poglavarstvu vijećnicima predstavili projekt upravljanja klubom "Naš Hajduk", koji su po modelu Barcelone i Benfice izradili u suradnji s članovima poglavarstva, te stručnih službi grada i Hajduka. Na projektu su radili puna četiri mjeseca, a jučer je jednoglasno prihvaćen od strane svih 18 vijećnika, čime je otvorena nova stranica u povijesti splitskoga kluba.

Projekt "Naš Hajduk" predviđa osnivanje Udruge građana, koja bi okupljala simpatizere Hajduka, a članarina (upisnina 50 kuna, članarina 100 kuna za odrasle i 50 za maloljetne) bi se izravno plaćala na račun kluba, te tako pomagala njegov rad. Udruga bi na javnom natječaju birala sedmoricu članova Nadzornog odbora, koliko ih s 55.6% udjela u vlasništvu kluba osigurava grad, a njihov bi izbor moralo potvrditi i Gradsko vijeće.

Na taj bi način navijači bili uključeni u odabir čelnih ljudi kluba, grad bi zadržao dionice i kontrolu nad poslovanjem, a Hajduk bi dobio financijsku injekciju i omasovio članstvo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • galaktiko88 15.07.2011.

    dobar način prikupljanja novaca od naivnih navijača.. sve će to nekome u đep! :P

  • Nisam Taj 15.07.2011.

    Gdje i kome treba uplatit idem odmah !!!

  • dino95 15.07.2011.

    kad dodem na barcu, uplatim clanarinu! Prvi pozet otjerat F.F. iz kluba!! HAJDUK <>

Komentiraj...
Vidi sve komentare