To je to što me zanima!

Pobjeda Velike Britanije, Hrvati opet u 'drugoj’ ligi!

Pobjedom 3-1 u setovima u meču parova, Velika Britanija je došla do trećeg boda, pobijedila Hrvatsku i ušla u Svjetsku skupinu Davis cupa
Vidi originalni članak

Kako se i pretpostavljalo, dvoboj s Velikom Britanijom izgubili smo prije nego je i počeo, otpadanjem Ivana Ljubičića iz kombinacija. Marin Čilić i Lovro Zovko pružili su više nego dobar otpor na oproštajci Tima Henmana, koji je u duetu s Jamiejem Murrayem slavio 4-6, 6-4, 7-6(3), 7-5, što je Britancima bilo dovoljno da nakon drugog dana natjecanja u All England Clubu dođu do vodstva 3-0.
- Jako sam zadovoljan igrom u paru i neću pretjerati ako kažem da smo mogli dobiti ovaj meč 3-0 u setovima - rekao je izbornik Prpić te dodao da Marinu Čiliću ipak nedostaje više mečeva u parovima, osobito u igri na mreži.
- Bili smo blizu, ali i jučer sam bio blizu... Ali ipak je bolje i ovako izgubiti nego kad ostaneš bez šanse, onda se pitaš što si uopće tražio na terenu - dodao je Čilić, koji je Englezima veliko otkriće. Već su počeli govoriti da će biti velik igrač.
- Visok jesam - našalio se Čilić.
S ovoliko pehova u Londonu se nije moglo bolje proći. Ne bude li ih dogodine, Hrvatska će brzo natrag u Svjetsku skupinu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lippi 23.09.2007.

    Klasično hrvatski - nešto napravimo i onda se isposvađamo i propadnemo. Sjetite se košarke, nogometa, prije i rukometa, koji se jedini vratio na vrh. Užas!!!!

  • vandersar 23.09.2007.

    živila euroafrička zona, zimbabve vidimo se

Komentiraj...
Vidi sve komentare