To je to što me zanima!

Pobjednički ples Štimca postao je hit, izbornik Nepala bijesan

Ne znam zašto je moja proslava pogrešna. Mislim da mu je bolje da se brine o sebi i svojoj reprezentaciji. Rekao je da Indija ima 95 posto šanse za pobjedu u ovoj utakmici, odgovorio je Štimac izborniku Nepala
Vidi originalni članak

Nakon neuvjerljivog starta u južnoazijsko prvenstvo, Indija koju vodi Igor Štimac napokon je došla do pobjede. Indijci su u 3. kolu slavili protiv Nepala s 1-0 golom 'indijskog Messija', Sunila Chhetrija u 82. minuti.

Zanimljiviji od same utakmice, bio je pobjednički ples Igora Štimca kojeg su Nepalci protumačili kao provokaciju na račun njihovog izbornika budući da on na isti način slavi golove svoje momčadi.

- Štimac mi se rugao kad je to učinio. Ovo je sport, a u njemu je respekt najvažniji. Ovo je sramota - rekao je nepalski izbornik Abdullah Almutairi.

TRI POBJEDE U 18 SUSRETA Nešto tu ipak ne Štimac: Šri Lanka uzela bodove Indiji prvi put u posljednjih 25 godina

Bivši izbornik 'vatrenih', pak, nije vidio ništa skandalozno u njegovoj proslavi. Tvrdi da je Almutairiju bolje da se fokusira na sebe i svoje reprezentativce.

- Ne znam zašto je moja proslava pogrešna. Mislim da mu je bolje da se brine o sebi i svojoj reprezentaciji. Rekao je da Indija ima 95 posto šanse za pobjedu u ovoj utakmici. Time je pokazao nepoštovanje svojoj reprezentaciji. Neka razmišlja o njoj, a ne o meni - rekao je Štimac.

Indija se uoči posljednjeg kola približila vodećem dvojcu (Maldivi i Nepal) na bod zaostatka. Prvoplasirana i drugoplasirana reprezentacija igrat će za trofej, a Štimac do finala može ako u srijedu sruši vodeće Maldive.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 11.10.2021.

    Vratiti će se on u Hajduka .

  • nap 11.10.2021.

    india nikad bila na sp

  • makako 11.10.2021.

    Mamić? Jel to onaj purger šta je.pobegel u svoju drugu domovinu.🐒

Komentiraj...
Vidi sve komentare