To je to što me zanima!

Jalova Hrvatska sve dalje od Eura: Uzela samo bod u Češkoj

Hrvatska U-21 reprezentacija nije naplatila pobjedu protiv Grčke prošlog tjedna. Osvojila je samo bod protiv Češke i ostala pet bodova udaljena od prvog mjesta s utakmicom manje
Vidi originalni članak

U dvoboju 4. skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo hrvatska U-21 nogometna vrsta je u Češkim Budejovicama odigrala 0-0 s Češkom. 

Hrvatska nije uspjela pobijediti u gostima i uhvatiti priključak s vodećima Češkom i Grčkom, ali s osvojenim bodom i dalje ima šanse za plasman na Euro jer dokraja ima odigrati još četiri utakmice. 

Hrvatska vrsta je u ovu utakmicu ušla s istim sastavom s kojim je prije nekoliko razbila Grčku s 5-0, a Češka gotovo u istoj postavi koja je u studenome prošle godine u Velikoj Gorici slavila s 2-1.

Gotovo cijela utakmica protekla je u vrlo opreznoj igri, s mnogo prekršaja i praktički bez šansi, a najbolju priliku u 55. minuti propustila je Hrvatska. Majer je proigrao Musu, koji je išao sam prema češkom vrataru Jedlički, koji je pokazao klasu obranivši šut. 

Hrvatska je treća u skupini s pet bodova manje od vodećih Čeha i tri boda od drugoplasiranih Grka.

Sljedeći dvoboj mladi "vatreni" igraju 8. listopada u Zagrebu protiv San Marina. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • arow 08.09.2020.

    Nisu momci krivi sto je Gracan prosuo bodove Igraju dobro Sosa moze u A vrstu

  • 07.09.2020.

    kak je , je , ovi su izmislili nogomet za one kaj su igrali protiv Portugala !!! Bilo bi lepo kada bi Bišćan zamenil Dalića .

  • rogoz 07.09.2020.

    Neshavtljivo da odigraju onako sjajno protiv Grka i ocajno sa Cesima,ma koliko neki kritikovali igrace,ja ipak mislim da je do trenera.Lose postavljeni,vjerovatno da malo zadrzavaju laksi tempo pa nesto pokusaju.Ispalo je katastrofalno,Cesi igrali agresivno i grubo a nasi niisu imali nikakav plan igre.Jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare