Obavijesti

Sport

Komentari 44

Jalova Hrvatska sve dalje od Eura: Uzela samo bod u Češkoj

Jalova Hrvatska sve dalje od Eura: Uzela samo bod u Češkoj
3

Hrvatska U-21 reprezentacija nije naplatila pobjedu protiv Grčke prošlog tjedna. Osvojila je samo bod protiv Češke i ostala pet bodova udaljena od prvog mjesta s utakmicom manje

U dvoboju 4. skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo hrvatska U-21 nogometna vrsta je u Češkim Budejovicama odigrala 0-0 s Češkom. 

Hrvatska nije uspjela pobijediti u gostima i uhvatiti priključak s vodećima Češkom i Grčkom, ali s osvojenim bodom i dalje ima šanse za plasman na Euro jer dokraja ima odigrati još četiri utakmice. 

Hrvatska vrsta je u ovu utakmicu ušla s istim sastavom s kojim je prije nekoliko razbila Grčku s 5-0, a Češka gotovo u istoj postavi koja je u studenome prošle godine u Velikoj Gorici slavila s 2-1.

Gotovo cijela utakmica protekla je u vrlo opreznoj igri, s mnogo prekršaja i praktički bez šansi, a najbolju priliku u 55. minuti propustila je Hrvatska. Majer je proigrao Musu, koji je išao sam prema češkom vrataru Jedlički, koji je pokazao klasu obranivši šut. 

Hrvatska je treća u skupini s pet bodova manje od vodećih Čeha i tri boda od drugoplasiranih Grka.

Sljedeći dvoboj mladi "vatreni" igraju 8. listopada u Zagrebu protiv San Marina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
KVALIFIKACIJE ZA EURO U-21 18:00 , ČEŠKE BUDEJOVICE
Češka U-21
0 : 0
Hrvatska U-21
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj utakmice! Hrvatska nije izgubila, ali bod u Češkoj nije ono što je očekivala i čemu se nadala u borbi za Euro i prvo mjesto za kojim zaostaje pet bodova.

90'

Još tri minute sudačke nadoknade.

78'

Još jedan Rukavinin pokušaj s klupe, u igri je Kulenović umjesto Muse.

76'

Zanimljiva sada situacija na terenu. Šašinka je u duelu nagazio Moru koji se odmah ustao i pogledom prostrijelio protivnika, a on ga samo lagano tapšao po licu. I zaradio žuti karton.

73'

Dolček, koji je maloprije ušao u igru, mogao je naplatii svoje sjajno utrčavanje u prostor, ali kada je dobio loptu, jedva da je i opucao desnom nogom...

Komentari 44