To je to što me zanima!

Pobjedu posvetila preminulom suprugu: Steph, ovo je za tebe

Prije godinu dana na turnir sam stigla ravno s pogreba. Nisam niti htjela igrati, ali obećala sam mu, rekla je Razzano, koja je pobjedu nad Serenom posvetila suprugu
Vidi originalni članak

Sigurna sam da je jako sretan i ponosan na mene, rekla je Virginie Razzano i pustila nekoliko suza. Francuskinja je pobijedila Serenu Williams u 1. kolu Pariza.

Emocije nije mogla sakriti. Plakala je veći dio presice. 


- Prije godinu dana na turnir sam stigla ravno s pogreba. Nisam tad niti htjela igrati, ali obećala sam mu - prisjetila se Francukinja.

Stephane Vidal, njezin suprug i trener, umro je od raka nekoliko dana prije prošlogodišnjeg Roland Garrosa. Tad je Virginie ekspresno izgubila u prvom kolu, ali je ove godine priredila vrhunsku senzaciju.

- Sigurno je bio negdje uz mene u ključnim trenucima meča - nasmijala se, obrisala suze i dodala:

- Steph, ovo je za tebe!

A bila je to uistinu poslastica večeri. Serena je povela 6-4. U tie-breaku je otišla na 5-1, promijenila stranu i servirala. Jednu, tako joj se činilo, sumnjivu loptu je zaokružila, međutim poen je ipak dodijeljen domaćoj igračici. Temperamentni Francuzi izviždali su Serenu, a ova je nakon toga - nestala. Razzano dobiva sve poene u tie-breaku te je povela 5-0 u trećem setu.

- Najveća pobjeda, sigurno - zaključila je 29-godišnjakinja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LiLu 30.05.2012.

    ali kakv mec konacno u zenskoj konkurenciji ,termin triller potpuno odgovara.

  • Mél.C.B.🌼 30.05.2012.

    tuzna ali ujedno i lijepa prica........par dana prije nego joj je suprug preminuo od tumora na mozgu, pojavio se na televiziji, pricao je sve najbolje o svojoj zivotnoj partnerici i porucio sportskim novinarima da ne budu grubi ove godine prema njegovoj zeni jer je u zivotu cekaju velike promjene...nitko nije imao pojma o cemu se zapravo radi........i eto nedugo zatim je umro!! svi su mislili da ce odustati od tenisa jer on joj je bio trener, ali nije, vratila se i jaca nego prije jer sada radi to za njega, da on bude ponosan na svoje djelo...gledala sam njen mec lani, kakve emocije...i meni je doslo da zaplacem...

  • antihadezeovac 30.05.2012.

    i tuzna i sretna vijest.treba imati snage izaci na teren nakon svega.zasluzila je pobjedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare