To je to što me zanima!

Pobjesnjeli Elvis Scoria: Sucu Mariću sam htio samo čestitati

Sudac je očito u svoje ruke uzeo našu sudbinu, da nas gurne u drugu ligu. Dosad s Marićem nisam imao problema, ali sad me je oštetio, rekao je trener Slavena Scoria
Vidi originalni članak

Bila je to sjajna utakmica. Šteta što ju je zasjenila tendeciozna odluka suca Brune Marića u posljednjoj minuti. Pa svirao je penal za Istru nakon bezazlenog duela, a bio je 35 metara udaljen, grmio je jutro nakon 3-3 u Puli Elvis Scoria, trener Slaven Belupa.

“Farmaceuti” su u Puli ostali bez dva važna boda u borbi za ostanak, a Scoriju su s terena morali odvesti Davor Vugrinec i zaštitar. Teško mu je pao ovaj remi, nije se mogao suzdržati nakon penala.

- Prvo me Marić isključio zato što sam gol slavio ušavši u teren 20 centimetara. To sam prvi put vidio u životu. Nakon utakmice sam mu samo htio nešto reći. Čestitati na suđenju - kazao je trener “farmaceuta” Elvis Scoria i nastavio u sličnom tonu:

- Sudac je očito u svoje ruke uzeo našu sudbinu, da nas gurne u drugu ligu. Dosad s Marićem nisam imao problema, ali sad me je oštetio i ogročen sam, a kako i ne bih bio nakon takve njegove odluke.

Posljednja će četiri kola u HNL-u biti izrazito zanimljiva u borbi za ostanak. Sudačkih je previda, nažalost, sve više i više, ali ipak se nadamo kako suci neće “odlučivati” tko će iduće sezone igrati u 1. ligi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • NedostupniKorisnik 23.04.2014.

    Nemojmo biti baš takvi svi znamo samo vrijeđati,a ne biti realni,pa dajte ljudi pogledajte molim vas opet snimku pa čisti penal je bio ,a i ako ćemo o poštenju trebao je biti penal i ranije na Radonji,iako se slažem da nije Scoriu trebao poslati van

  • trlababalan99 23.04.2014.

    Haha da baš....da te Vuga nije spriječio čestitao bi mu šakom u glavu...

  • Zmar116 23.04.2014.

    Nogometni savezi županija sjeverozapadne hrvatske su dali bespogovornu podršku HNS-u,iako im je iz prve lige prije par godina izbaćen Varteks,,a ispalo Međimurje,kao što će sad i Slaven Belupo...Da čovjek ne povjeruje......

Komentiraj...
Vidi sve komentare