To je to što me zanima!

Pobjeđuju, a zvižde im: Pa gdje je više taj Liverpool?!

Dinamo igra mizerno, no prvo mjesto i bod više od Hajduka 'čuva' trenera Krunu Jurčića, koji je najavio da želi imati spoj Arsenala i Liverpoola
Vidi originalni članak

Želim Dinamo čija će igra biti spoj Arsenalove kreativnosti te Liverpoolove agresivnosti, rekao je trener Dinama Krunoslav Jurčić na inauguraciji. 
Dva mjeseca kasnije dobio je kreativnost West Bromwich Albiona, a najagresivniji na terenu je on, koji svih devedeset minuta skače uz aut liniju, vičući i preraspoređujući igrače. Bez sumnje, Kruno je najzapaženiji igrač. Istina, “modri” su prvi, no osmijeh se nije vratio u Maksimir. Osmijeha nema ni na tribinama, u klupskim salonima, a nema ga ni u svlačionici. Dinamo se bori za naslov prvaka, do kraja je ostalo šest kola, a pod tuševima se ne čuje pjesma. Braća Mamić ostala su šokirana vidjevši da se ni nakon spektakularnog preokreta i važne pobjede u Vinkovcima, koja bi se mogla pokazati vrijednom naslova prvaka, u svlačionici ne osjeti pobjednička atmosfera.
- Nismo stvorili puno šansi, lopta mora ići brže. Naprijed moramo biti konkretniji - rekao je Robert Kovač.
Njegovo mišljenje dijele gotovo svi igrači. Dinamo je protiv Intera završio sa sedam defenzivaca. Tomečak, Lovren, Bišćan, Hrgović, Calello, Vrdoljak i Chago. Ciljna ravnina je na Poljudu, a “pelotonu” je ostalo još devet sati nogometa. U tih devet sati Kruno mora posložiti napadačku igru, koja baš i ne funkcionira. Dinamo se izvlači zahvaljajući darežljivosti protivničkih braniča.
- Ajde dobro, bar smo prvi - pričaju navijači.
Djelomično su u pravu. Rezultat je tu, ali igra nije. Marijan Vlak morao je napustiti klupu jer Dinamo nije igrao lijepo za oko. Ovakav Dinamo je - šaka u oko.

POZITIVNO: NE PRIMAJU DOMA, SJAJNI TOMEČAK, VODE...

1) Slaven Belupo, Šibenik, Osijek, Inter i Zadar gostovali su u Maksimiru, no nisu uspjeli zabiti gol. Posljednja momčad koja je Dinamu u Maksimiru je Zagreb. Bilo je to 7. prosinca 2008.

2) Ivan Tomečak debitirao je protiv Slaven Belupa, asistiravši Sammiru za pobjedonosni gol. Kruno Jurčić ima u njega veliko povjerenje, a Tomečak mu vraća sjajnim igrama.

3) Bez obzira na što igra “tjera” gledatelje na plač, Dinamo je još bod ispred Hajduka. Završi li sezonu na najvišoj stubi, navijači će oprostiti kriva dodavanja, spori protok lopte, bezidejnost...

NEGATIVNO: DINAMO LOŠE IGRA, NAVIJAČI IM ZVIŽDE...

1) Jurčićeva vizija punog Maksimira nije zaživjela. Navijači žele Dinamo, koji će kao 1982. protivnike “gaziti” presingom u prvih dvadeset minuta, a ne čekati da si protivnici sami zabijaju.

2) Susret protiv Zadra Jurčić je završio sa sedam defenzivaca. Razumljivo, da s druge strane stoji Man.United ili Barcelona, ali da se brani pred naletima Terkeša, Bećirija, Župana, Suraća...

3) Najveće pitanje u Maksimiru je tko će suditi derbi protiv Hajduka. Umjesto podizanjem atmosfere, koja nije pobjednička, klub se bavi sucima. Dokazuju vlastitu nesigurnost u naslov prvaka.



Idi na 24sata

Komentari 12

  • slavonac 91 24.04.2009.

    p.s.navijam za dinamo od 3 god(bar mi mama tako rekla) ;-)

  • slavonac 91 24.04.2009.

    vedrane šta je žalosna igra,igra je ista onakva kakva je i posjeta purgera na maksimiru,užas,nema tu do ničeg kao kod dalmatinskog dišpeta

  • majmun66 24.04.2009.

    bog te,nije isto igrat protiv šta ja znam Valladolida i protiv Zadra.Barca Valladolidu uvali 6-icu,a Dinamo onom jadnom Zadru jedan,onako ljedva,a trebo bi barem 5 da nešto vrijedi

Komentiraj...
Vidi sve komentare