To je to što me zanima!

Počela prodaja karata: Žao mi je što će Maksimir biti prazan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Žao mi je što će stadion biti prazan, što moji suigrači neće osjetiti pravu atmosferu Maksimira, rekao je hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević po dolasku na Pleso
Vidi originalni članak

Nikada Dinamo nije tako kasno u prodaju pustio ulaznice za neku bitnu utakmicu kao uoči Dinamo Kijeva. Samo dan prije 6. kola Lige prvaka možete kupiti jednokratne karte. Svjesni su u Maksimiru da navale neće biti pa nije bilo potrebno da se blagajne otvaraju. I dalje se prodaju po istoj cijeni, od 200 do 400 kuna. 

- Žao mi je što će stadion biti prazan, što moji suigrači neće osjetiti pravu atmosferu Maksimira - rekao je Ognjen Vukojević po dolasku na Pleso.

Nadamo se da neće biti srušen negativni rekord po broju gledatelja na susretu LP-a. Košice-Feyenoord gledalo je 2662 gledatelja. 

- Svi znaju da je Dinamo mlada i dobra ekipa. Ovo nam je zadnja utakmica, a onda svi idemo na odmor, no probat ćemo pobijediti da imamo dobar koeficijent u Europskoj ligi - zaključio je Vukojević.

Ako odlučite otići na utakmicu, dobro se obucite jer vremenska prognoza za sutra nije optimistična. Navečer se očekuje kiša, možda i snijeg, dakle i temperature blizu nule...

Idi na 24sata

Komentari 66

  • čaki12 04.12.2012.

    dok je caki bio u dinamu njega ste terali nije vam odgovaro jer puno zarađuje navodno krade dinamo a sad maminjo isti slučaj pa nađite nekoga tko vama paše ali mislim da bi vi bili najsretniji kad bi dinamo bio u istoj situaciji ko hajduk i ostali klubovi u dugovima a opet da je dinamo u minusu nekoliko mil. kuna i da nema mamića opet bi vi rekil da je taj pokro klub.

  • WOMANIZER 03.12.2012.

    ma bit će ptičica koje će obavljati nuždu, ne boj se!

  • soldberg 03.12.2012.

    ma pitam je vukojevića dali bi on dao 10% plaće da ide gledat utakmicu u kojo zna da će njegov klub izgubit i kao bonus dobije prehladu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare