To je to što me zanima!

Počele su pripreme za lov na medalju: Moramo ih odmoriti

Hrvatske rukometašice u ponedjeljak su krenule s pripremama za Europsko prvenstvo koje se igra u Hrvatskoj i Mađarskoj. Prvi pravi trening imale su u utorak
Vidi originalni članak

Miranda Tatari na utakmici protiv Budućnosti pala je na kuk i malo ga je povrijedila, a znamo da je tu imala ozljedu već od prije. Grubišić ima problema s koljenom kojeg je operirala, Martu Žderić i dalje muči zglob, dok je Andrea Penezić dobila udarac po rebrima u Njemačkoj stoga ovaj prvi tjedan priprema moramo iskoristiti da zaliječimo rane i odmoriti ekipu, nabrojao je Vladimir Canjuga probleme nakon prvih treninga ženske rukometne reprezentacije.

Djevojke su se okupile u ponedjeljak te u okrnjenom sastavu odradile prve treninge u pripremama za Europsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj i Mađarskoj (7-21. prosinca). Prvi pravi trening u Varaždinu odradile su tako tek u utorak.

- Uvjeti su dobro poznati i odlični u Areni Varaždin koja nam je bila domaćin za Svjetsko prvenstvo u Brazilu kada smo igrali protiv Srbije - dodao je Canjuga.

Nakon prve faze priprema hrvatsku reprezentaciju čeka pripremna utakmica s Crnom Gorom. Utakmica je na rasporedu u subotu 29. studenog u 17 sati u Varaždinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare