To je to što me zanima!

Počeo je Alpas kup, Dinamo će braniti naslov, igra i Juventus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Kurilovcu u Velikoj Gorici počeo je Četvrti međunarodni Alpas kup za limače. Na turniru je i Juventus. Dinamovi limači osvajali su turnir prošle i pretprošle godine...
Vidi originalni članak

Jutros je u Kurilovcu u Velikoj Gorici započeo međunarodni nogometni kup za limače Alpas. Turnir je svečano otvorio gradonačelnik Gorice Dražen Barišić, a u Kurilovcu je bio i direktor svih hrvatskih reprezentacija, Zorislav Srebrić. 

Na turniru nastupaju momčadi iz devet zemalja. Tu su klubovi iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Mađarske, BiH, Češke, Makedonije, Srbije, a prvi put ove godine nastupa i talijanski Juventus čiji se nastup očekuje u popodnevnim satima subote. 

Ujutro nastupaju Hajduk, Gorica, Rijeka, Dragovoljac, Varaždin, Sparta... Za Varaždin igra sin hrvatskog golgetera Davora Vugrinca, Noa koji poput svog oca, "buši" mreže.

Juveovi igrači doputovali su iz Torina, igrat će poslijepodne, kao i Crvena zvezda i Dinamo koji je osvojio ovaj turnir prošle i pretprošle godine.

Već od ranog jutra više od 1000 ljudi je uz terene u Kurilovcu. Ovo je vjerojatno najjači turnir u regiji za limače i jedan od najjačih u Europi. 

Danas su na rasporedu utakmice po skupinama, momčadi su podijeljene u osam skupina po četiri kluba. Dvije najbolje iz skupine idu dalje, a završnica turnira je u nedjelju. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • BojanAgatić 23.06.2013.

    Možete pratiti uživo prijenos Alpas cupa na adresi: http://vegosport.agatin.hr/livestream

  • vukoviiiiiii 22.06.2013.

    I ne samo kolike su temperature već i gdje su kola hitne pomoći???Dijete na terenu polupa kost na ruci a oni kažu vozite ga sami na rebro.Baš me zanima šta bi se dogodilo da se to dogodi djetetu iz Beograda il Italije..Njih bi vjerovatno poslali autobusom do bolnice. Zahvala jednom jedinom gospodinu koji nam je omogučio taxi.

  • Realni Madridist 22.06.2013.

    Obožavam nogomet, ali tko su ovi balavci da se o njima piše u novinama dok neki drugi sportovi ne mogu dobiti niti jedan članak, a itekako su zaslužili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare