To je to što me zanima!

Počinje bitka za naslov prvaka: Cedevita prvo dočekuje Cibonu

Apsolutno se osjećamo favoritima i ne bježimo od te uloge, rekao je kapetan Cedevite u najavi prve utakmice doigravanja za naslov košarkaškog prvaka Hrvatske
Vidi originalni članak

Nakon sedam dana stanke Cedevita se u nedjelju vraća na parket, u 20 sati u Dvorani II Doma sportova počinje završna bitka sezone za naslov prvaka Hrvatske protiv gradskog rivala Cibone.

- Konačno je došlo ono što smo čekali od početka Lige za prvaka. Nestrpljivi smo, spremni, jedva čekamo - rekao je kapetan Miro Bilan.

Tek drugi put ove sezone Cedevita ima tjedan dana za odmor i pripremu između dvije utakmice, no ne boje se nedostatka natjecateljskog ritma, u kojem je Cibona.

- Mislim da će nam to biti prednost, odigrali smo već velik broj utakmica ove sezone. Dobro poznajemo Cibonu i način na koji igra. Dobili su nas jedanput, ali rezultati su debelo na našoj strani. Apsolutno se osjećamo favoritima i ne bježimo od te uloge - kaže Bilan.

Veljko Mršić otkrio je da su svi u momčadi spremni, osim Luke Žorića koji nije trenirao zbog problema sa zubom. Ni trener branitelja naslova prvaka Hrvatske ne skriva da je njegova momčad favorit.

- Cijela sezona je to pokazala. Bili smo bolji u ABA ligi, igrali smo jače europsko natjecanje, u Ligi za prvaka smo bili prvi... To nas sigurno stavlja u ulogu favorita, ali to ništa ne znači, na terenu moramo biti pravi - rekao je Mršić.

Ulaznice se mogu kupiti na Eventimu po cijeni od 30 kuna, a dvije možete dobiti za 50 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nokia004_1 27.05.2016.

    Cedevite je solidna ekipa,trebalo bi ovo da osvoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare