To je to što me zanima!

Počinju dodatne kvalifikacije: Norveška dočekuje Mađarsku

Mađarska od 20.45 sati gostuje u Oslu. Mađari su zadnji put pobijedili Norvežane u kvalifikacijama za SP 1981. godine. Norvežani su dobili Mađare u zadnja tri ogleda
Vidi originalni članak

Norveška od 20.45 sati dočekuje Mađarsku u Oslu u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Euro 2016. godine. Norvežani su dobili zadnje tri utakmice protiv Mađara, dvije u europskim kvalifikacijama i jednu prijateljsku, zabili su Mađarima u ta tri susreta 10 golova, a primili su samo jedan. 

Mađarska ne zna za pobjedu u posljednjih sedam utakmica protiv Norveške, a zadnji put slavila je protiv Norvežana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 1982. godine. Mađari se tješe podatkom da su Norvežani izgubili svih šest domaćih utakmica u posljednjih 20 godina koje su igrali u studenom.

- Taj podatak me najmanje raduje. Nadam se kako je došlo vrijeme za prekid te crne serije. Dobro smo se pripremili, dečki su prepuni samopouzdanja i u dobroj formi - kazao je norveški izbornik Per-Mathias Hogmo uoči utakmice.

- Ključ prolaza je u prvoj utakmici. Vjerujem kako smo sposobni ostvariti pozitivan rezultat u Oslu. Norveška ima kvalitetnu momčad sastavljenu od igrača koji igraju u Ligi prvaka i Europskoj ligi. No imamo plan - rekao je izbornik Mađarske Bernd Storck.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Marko Pejić 14.11.2015.

    gotova utakmica. 1-1

  • Marko Pejić 14.11.2015.

    ja mislim da je Mađarska pobjedila ,navijao sam za njih

  • Landin 12.11.2015.

    cisti penal..drugi zuti karton.. e sudac,sudac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare