To je to što me zanima!

Podcijenili nas: Na Hrvatsku protiv Španjolske tečaj 5,50, da ćemo osvojiti Euro - čak 70!

Iako je odigrao veličanstvenu utakmicu protiv Škotske, tečaj da će Luka Modrić biti najbolji igrač Europskog prvenstva je čak 50! Najveći favorit je Kevin De Bruyne
Vidi originalni članak

Priča nam je itekako poznata. Sjetite se Rusije. Na početku prvenstva tečaj da će Hrvatska osvojiti bio je 100, baš kao i prije početka Eura. Hrvatska je prošla skupinu, kao i na Euru, a tečaj je pao na 70. Hrvatska je, prema kladionicama, tek deseti favorit za osvajanje Europskog prvenstva, iza nas su Češka (77), Ukrajina (80), Wales (110), Švicarska (130) i Wales (150).

Primjerice, tečaj da će Hrvatska igrati finale je 27, dok će vam za polufinale kladionice na uloženo isplatiti desetorostruko više. Naravno, ako uđemo u polufinale. 

Kladionice nas vide autsajderima i u utakmici protiv Španjolske, pa je tečaj na pobjedu Hrvatske čak 5,50, dok je pobjeda Španjolaca 1,80. 

Luka Modrić odigrao je veličanstvenu utakmicu protiv Škotske, divljenje su izrazile brojne nogometne legende, no u utrci za najboljeg igrača Europskog prvenstva kladionice mu ne vjeruju. Najveći favorit za MVP-ja Eura je Kevin De Bruyne (8,00), dok je tečaj na Luku Modrića čak 50!

Ispred kapetana hrvatske reprezentacije kladionice su postavile igrače poput Kjaera, Dumfriesa, Immobilea, Wijnalduma, Depaya, dok su iza Luke Bale, Neuer, Hazard, De Ligt, Gnabry...

Najizvjesniji ishod, barem ako se pita kladionice, je onaj za najboljeg strijelca Eura. Da će Cristiano Ronaldo biti Zlatna kopačka tečaj je 1,60, dok je prvi sljedeći Romelu Lukaku sa koeficijentom 6.00. Hrvatski igrači ni tu ne stoje najbolje, primjerice, da će Zlatna kopačka biti Ivan Perišić, koji je zabio dva gola, tečaj je 150. 

Naravno, ima još puno trivijalnih ponuda, pa je tako tečaj da će susret Hrvatske i Španjolske biti odlučen nakon penala 7,50, dok je koeficijent 11 ako Hrvatska zabije gol u prvih 15 minuta. Na prolazak Hrvatske nakon produžetaka tečaj je također visokih 20, a 8,50 je da će netko od hrvatskih igrača zabiti autogol...

Idi na 24sata

Komentari 118

  • dizma nikodem 25.06.2021.

    Kapric, Hrvati igraju najbolje kad ih svi otpišu, ta taktika nema veze sa sportom, ali je često viđena kod nas

  • Brankec 12 24.06.2021.

    Haaa hrvazska tuce 3:1 sigurno a da ce mo povest necemo primit cemo gajbu u 15 minuti i to iz slobodnjaka 

  • Hrvatska Pravoslavna Crkva 24.06.2021.

    Nikad laksa zarada

Komentiraj...
Vidi sve komentare