To je to što me zanima!

Podravka na otvaranju Lige prvakinja 'pomela' Budućnost!

Ponosna sam, posebno na ono kako smo igrale u prvom poluvremenu. U našoj je ekipi puno novih igračica i neke od njih su po prvi puta iskusile Ligu prvakinja, rekla je kapetanica Larissa Kalaus
Vidi originalni članak

Rukometašice Podravke Vegete su u subotu na svom parketu sjajno otvorile Ligu prvakinja pobjedom protiv Budućnosti sa sedam razlike (29-22). U prvom dijelu su gotovo samljele protivnici sjajnom igrom u obrani jer su primile 12 zabile 10 golova više.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najefikasnije su kod Kokica bile Dejana Milosavljević i kapetanica Larissa Kalaus sa po šest lopti u mreži gostujućih vratarki.

Trener Neven Hrupec je čestitao curama na konferenciji koja se održala odmah nakon utakmice i dodao.

UZ DVA PORAZA Podravkašice zauzele 4. mjesto na memorijalnom turniru....

- Jako sam sretan jer sada već mogu znati što sve mogu očekivati od moje ekipe. Čestitam im još jednom na odličnoj igri, posebno u prvom poluvremenu. Čestitam i Bojaninoj ekipi jer mislim da je ovo bila kvalitetna utakmica i da smo i jedni i drugi vidjeli na čemu još moramo raditi, ali s druge strane mislim da trebamo biti optimistični i već krenuti s pripremom za novi ogled - zaključio je trener Neven Hrupec.

Larissa Kalaus je također čestitala svojoj ekipi i nastavila.

- Ponosna sam, posebno na ono kako smo igrale u prvom poluvremenu. U našoj je ekipi puno novih igračica i neke od njih su po prvi puta iskusile Ligu prvakinja. U drugom smo dijelu bile malo manje agresivne u obrani pa je takav i rezultat. Jedno je sigurno, imamo razlog biti optimistične i sa željom se boriti u svakoj sljedećoj utakmici koja dolazi - rekla je Larissa nakon utakmice.

SRUŠILI PODRAVKU Shrvani Šoštarić nakon osvajanja Kupa: Posvećujem bratu koji je umro prije 3 dana

ŠSD Josip Samaržija Bepo Gledatelji: 350 Suci: Bačković/Palačković Delegat EHF-a: Soos Balazs

Podravka Vegeta: Tucaković, Dumanska (11), Zadravec 1, Turk 2, Kalaus 6, Karlovčan 1, Popović 1, Milošević, Milosavljević 6, Mugoša 3, Buljan, Šenvald, Ilyna 5, Milić 1, Stelmakh 1, Bazaliu 1. Trener: Neven Hrupec

Budućnost Bemax:Babović (6),Kadović(1) Čorović, Mitrović 3, Pletikosić 4, Zrnić, Marsenić, Brnović 5, Bulatović, Maslova 8, Andjusic, Pavičević 2, Vukčević, Krivokapić. Trenerica: Bojana Popović.

POGLEDAJTE I MEČ VASE BAKOČEVIĆA I FRANCISCA BARRIA: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SimonJosip 13.09.2021.

    BRAVO CURE

Komentiraj...
Vidi sve komentare