Obavijesti

Sport

Komentari 0

Shrvani Šoštarić nakon osvajanja Kupa: Posvećujem bratu koji je umro prije 3 dana

Shrvani Šoštarić nakon osvajanja Kupa: Posvećujem bratu koji je umro prije 3 dana

Danas smo imali nešto što dugo nismo imali, a to je dobra obrana, a Lucija je branila odlično. Ovo je nagrada za ekipu, ali i cijeli klub, kazao je trener Lokomotive Nenad Šoštarić...

VIDEO

Osjećam se sretno i prazno. Ova je utakmica koja je posvećena mom bratu koji je umro prije tri dana, kazao je sa suzama u očima trener Nenad Šoštarić nakon što je Lokomotiva u finalu Kupa pobijedila Podravka Vegetu sa 27-23.

- Svaka čast curama, dale su sve od sebe, dale su maksimum u ovom trenutku. Mi smo živjeli i vjerovali kao ekipa i to nas je nosilo do pobjede - kazao je za HRS Šoštarić koji je ujedno i izbornik hrvatske reprezentacije.

- Danas smo imali nešto što dugo nismo imali, a to je dobra obrana, a Lucija je branila odlično. Ovo je nagrada za ekipu, ali i cijeli klub - dodao je trener "lokosica".

EHF European Cup Women, Lokomotiva Zagreb - Slavia Praha

Jedna od najboljih igračica finala bila je Lucija Bešen koja je sakupila čak 16 obrana.

- Ovo je nagrada cijele ekipe za rad ove sezone. Cure su dale svoj maksimum od prve do zadnje minute. Mnogo su mi pomogle u obrani - kazala je Bešen.

- Kroz ovu utakmicu nam se vratilo sve ono što nam je nedostajalo kroz sezonu. Znale smo da će biti teška utakmica, da moramo biti čvrste u obrani. Lucija je probranila i sve smo bile kao jedno i iz toga je došao ovaj rezultat - dodala je Dora Kalaus koja je zabila šest golova, dok su Kristina Prkačin i Larissa Kalaus dodale po pet golova.

Zagreb: Utakmica 1. HRL za žene između RK Lokomotiva i RK Podravka

Kod Podravka Vegete najbolje su bile Lamprini Tsakalou s devet, Dejana Milosavljević sa šest, te Aneja Beganović s pet pogodaka.

"Želim čestitati igračicama Lokomotive. Nismo igrale najbolje, ali sigurna sam kako je svaka cura dala sve od sebe. Bolja smo ekipa, to smo pokazale i prvenstvu, ali danas je pobijedila spretnija i bolja ekipa," kazala je Milosavljević.

Podravkin trener Antonio Pranjić je čestitao suparnicima kazavši kako njegova ekipa večeras nije bila prava.

"Nismo bili pravi, napravili smo previše tehničkih pogrešaka u napadu. Nismo bili strpljivi. Prekasno smo se probudili," istaknuo je Pranjić.

Lokomotivi je to bilo 17. finale i šesti naslov, dok je Podravka ostala na 23. titule.

Samo su dva kluba u Hrvatskoj osvajala Kup - Podravka Vegeta 23. puta i Lokomotiva kojoj je to uspjelo šest puta.

Još devet klubova bilo je u finalu - TVIN Virovitica tri puta, Trešnjevka, Sesvete i Zamet po dva puta, te Đurđevac, Osijek, Trogir, Koka i Modea Tuing po jednom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'