To je to što me zanima!

Podravka uzela Lokomotivi 'kraljicu šoka' Larissu Kalaus!

I dok je Kalaus, koja može pokriti sve tri vanjske pozicije, zamišljena kao zamjena za Angolku Carlos koja odlazi na kraju sezone, Rumunjka Bianca Maria Bazaliu bit će rješenje za problem lijeve vanjske
Vidi originalni članak

U istom danu Podravka je potvrdila ne jedno, već dva pojačanja za sljedeću sezonu. Prvo i ono sada u Hrvatskoj puno zvučnije i poznatije jest Larissa Kalaus (24), jedna od najboljih i najvažnijih igračica hrvatske reprezentacije na putu prema povijesnoj bronci prošlog mjeseca na Euru u Danskoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček za blizanke Kalaus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kalaus se, zapravo, vraća u Koprivnicu gdje je provela šest godina u mlađim danima, ali zbog fakulteta se odlučila za Zagreb i Lokomotivu za koju je igrala zadnjih šest godina.

- Vrlo sam sretna zbog ovog iskoraka u mojoj sportskoj karijeri i vjerujem da ću se dobro uklopiti u ekipu. Mišljenja sam da Podravku dobro poznajem. S obzirom da su brojne cure moje suigračice u reprezentaciji, ali i dugogodišnji protivnici na terenu, protiv kojih je uvijek bio poseban gušt igrati. Pratim sve utakmice Lige prvakinja i vjerujem da ova ekipa može puno toga postići - rekla je Larissa po potpisu dvogodišnjeg ugovora uz opciju za još jednu godinu.

- Ova je sezona bila drugačija i čudna s obzirom na cijelu situaciju s koronom, zbog čega možda rezultati ne prate kvalitetu ekipe, ali vjerujem da će i to doći na svoje za cure. Naravno, jake europske utakmice su san svake rukometašice i cilj mi je okušati se na najvišoj razini natjecanja.

I dok je Kalaus, koja može pokriti sve tri vanjske pozicije, zamišljena kao zamjena za Angolku Carlos koja odlazi na kraju sezone, s Rumunjka Bianca Maria Bazaliu bit će rješenje za problem lijeve vanjske. Bazaliu će doći iz CSM Bucurestija s kojim je 2016. osvojila Ligu prvakinja. Također, s juniorskom reprezentacijom Rumunjske bila je prvakinja svijeta 2014. godine, kada je bila i najbolji strijelac turnira.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hrgonus 28.01.2021.

    Ovo s kraljicama šoka je teška smijurija...zbljuv

Komentiraj...
Vidi sve komentare