To je to što me zanima!

Podrška: Kompletna momčad KK Splita učlanila se u Hajduk

Već nekoliko godina posjećujemo utakmice Hajduka, a igrači Hajduka su na našim utakmicama. Ta podrška je jako lijepa, rekao je kapetan KK Splita Srđan Subotić
Vidi originalni članak

Uoči prvenstvenog ogleda sa Zabokom košarkaši Splita svratili su do Poljuda kako bi se kolektivno učlanili u svoj prijateljski klub te time dali podršku akciji udruge Naš Hajduk za što masovnije članstvo u klub.

Iako je tek započelo učlanjivanje, brojka je već premašila 5000, a na Poljudu vjeruju kako bi vrlo brzo mogli nadmašiti prošlosezonski rekord od preko 15.000 članova. 

- Već nekoliko godina posjećujemo utakmice Hajduka, a igrači Hajduka su na našim utakmicama. Lijepo je da se svi ti sportaši na taj način podržavaju - rekao je kapetan "žutih" Srđan Subotić.

- Protiv Zaboka nas očekuje zanimljiva utakmica u kojoj želimo potvrditi dobru igru i pobjedu u Šibeniku. Oni su spoj iskustva i mladih igrača Cedevite koji su na kaljenju i svakako su dobar protivnik. Nadamo se da ćemo pobijediti, te na taj način zahvaliti nogometašima Hajduka koji će doći na utakmicu podržati nas - rekao je trener Splita Ivica Skelin.

Tomislav Gabelić/24sata
Tomislav Gabelić/24sata

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Gružanin 15.01.2016.

    A u NK Split ?

  • tomicalomica 15.01.2016.

    Trebali bi imati on line članstvo. ..da se mogu učlaniti ovi iz neprohodnih mjesta u BiH i preko Velebita...ima mjesta u kojima još nitko izvana nije prišao ( osim divokoza) a ima navodno dosta navijača hajduka

  • Schumacher 15.01.2016.

    5513 clanova u 15 dana 2016.godine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare