To je to što me zanima!

Pogba: Igrači žele da Solskjaer ostane trener Manchestera...

Solskjaer zaslužuje ostati trener Uniteda. On sve zna o ovom klubu, a nas igrače čini sretnima i mi želimo da i dalje bude naš trener. Vratio nam je samopouzdanje i slobodu u igri, a rezultati su odlični, kaže Paul Pogba
Vidi originalni članak

Pod Joseom Mourinhom United je igrao i imao rezultate daleko ispod kriterija jednog od najvećih klubova svijeta. Paul Pogba sa Mourinhom se svađao, igrao loše i osjećao se loše.

Kad je za šefa struke na Old Traffordu postavljen Ole Gunnar Solskjaer sve je krenulo nabolje. Ama baš - sve. I rezultati, i kvaliteta igre, atmosfera u klubu i oko njega... Sve.

Pogba opet igra u skladu sa svojim ugledom. Ugledom svjetskog prvaka i jednog od najskupljih igrača današnjice. Pa nitko nije pao sa stolice kada je 26-godišnji Francuz o 46-godišnjem Norvežaninu za Sky Sports izjavio sljedeće:

- Mi igrači želimo da Solskjaer ostane naš trener. On zaslužuje ostati šef struke Manchester Uniteda. On sve zna o ovom klubu, a nas igrače čini sretnima. Vratio nam je samopouzdanje i slobodu u igri, a rezultati Uniteda opet su odlični - pričao je Francuz pa dodao:

- Od prvog danas uspostavljen je sjajan odnos u svlačionici. Solskjaer je optimističan i sretan čovjek pa takvima čini i nas igrače. To se ranije negdje izgubilo. Sada smo daleko bolji, njegov je učinak svima vidljiv i najbolje je da on ostane na mjestu glavnog trenera - rekao je Pogba za Sky.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Kolarić 22.03.2019.

    Pogba je najbolji centralni vezni na svijetu, i vjerovatno novi igrač Reala M.

  • Samarsa 21.03.2019.

    Dok se ne posvađaš s njim a onda drvlje i kamenje

  • Miho22 20.03.2019.

    Po naslovu se cini ko da je pogba vamo trener a ne solskjaer pa ko njega uopcr pitanje njegovo je da igra i da daje maxsimum

Komentiraj...
Vidi sve komentare