To je to što me zanima!

Pogba: Jose je uvijek želio biti u centru pažnje, bio je problem

Stariji brat Paula Pogbe, Mathias, žestoko je kritizirao bivšeg trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha. Mathias smatra da Mourinho uvijek želi biti u centru pozornosti i da nije vjerovao Paulu
Vidi originalni članak

Mathias Pogba žestoko je iskritizirao Josea Mourinha!

Igrač francuskog Toursa i stariji brat Paula Pogbe nije se libio popljuvati bivšeg trenera 'crvenih vragova', a duboke razloge zašto je to učinio ne treba niti tražiti. Paul Pogba pod paskom Josea Mourinha bio je neprepoznatljiv, a igra Manchester Uniteda nije bila na razini kakva se očekuje od tako vrhunskog kluba.

- Mourinho je bio problem, nema sumnje u to - ispalio je Mathias Pogba pa dodao:

- Jose pokušava biti maestro, uvijek želi biti u centru pozornosti. Nije to odgovaralo Paulu. Moj brat je samo htio da ga se poštuje i da mu se vjeruje. To nije bilo tako i zato je igrao loše u velikim utakmicama - kazao je stariji Pogba.

Ova tvrdnja Pogbinog brata ima snažno uporište u Pogbinim prezentacijama nakon odlaska Josea Mourinha. U mjesec dana zabio je četiri gola i dodao tri asistencije

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 09.01.2019.

    Pogba, a ti si mi kao drugačiji?

  • 08.01.2019.

    Pogba-nije.pojačanje.

  • Xyster 08.01.2019.

    Najjači su mi ovi Mourinhovi apologeti, koji pokušavaju obraniti neobranjivo. Činjenica je da United ima kudikamo bolje rezultate i igru sa trenerom koji je skoro uništio Cardiff nego sa tim Mourinhom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare