To je to što me zanima!

Pogba na večeri sa Zlatanom: United? Ne znam, vidjet ćemo

Cijelo ljeto traju nagađanja o povratku Paula Pogbe u Manchester United, a kada je uslikan na večeri sa Zlatanom Ibrahimovićem u Los Angelesu nagađanja su dobila novu dimenziju
Vidi originalni članak

Gdje god da se pojavi ovog ljeta Paul Pogba može očekivati isto pitanje. Hoće li se vratiti u Manchester United? Upravo to dočekalo ga je i na dodjeli ESPY-s, nagrada ABC-a za sportaše godine.

- Ne znam, vidjet ćemo, vidjet ćemo - ostao je zagonetan Pogba, a nije pokleknuo ni kada su pred njega gurnuli dresove Uniteda, Juventusa i Reala te mu rekli da izabere jedan:

- Uzet ću sva tri - nasmijao se Francuz.

Ubrzo je sijevnulo i hipotetsko pitanje što bi napravio da ga Jose Mourinho sad pozove u United.

- Ne znam, vidjet ćemo. Trenutačno sam igrač Juventusa i jako sam sretan. Ne znam još gdje ću završiti, ali Juve je moja momčad i tamo se osjećam jako dobro.

Engleski mediji tvrde da je Pogba već odlučio gdje želi biti iduće sezone pa tako navode da je sve dogovorio s Manchesterom te klubovima još samo preostaje da u detalje dogovore isplatu 120 milijuna eura koliko će 'vragovi' navodno platiti za njegove usluge.

U prilog tome ide i činjenica da je mladi Francuz snimljen na zajedničkoj večeri s Ibrahimovićem u Los Angelesu.

- Obojica su bili ovdje s obiteljima, no nitko ih nije prepoznao. Ni ja nisam odmah shvatio da je to Pogba jer je imao kapu na glavi - napisao je Bobby Chinn, vlasnik restorana u kojem su dvije nogometne zvijezde večerale.

Sasvim dovoljno da se navijači Manchester Uniteda uzbude jer njima je to jasan 'mig' da je Pogba već Unitedov igrač.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • SDP-ov fan 14.07.2016.

    Meni stvarno nije jasno ima li Pogba uopće ikakvoga principa. Nakon što su ga šutnuli iz Uniteda ko psa on bi se mogao vratiti. Princip se ne može kupiti nikojim novcem. Ako će već ići neka ode u Real. Ja nakon onakvog otpuštanja se nikada za nikoje pare tamo ne bi vratio(što siguran sam isto misle ostali ljudi koji su pročitali ovaj članak).

  • ragbijaš 14.07.2016.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali korisnici na portalu. Lp

  • --- DAVOR --- 14.07.2016.

    Ma to je bila intimna večera uz svijeće, poslje palo maženje, masaža .... Ko u takvim trenucima misli na nogomet :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare