To je to što me zanima!

Pogba nakon prijetnji i otmice platio bandi i bratu 100.000 €

U Parizu su potvrdili da je u nedjelju otvorena istraga za ' pokušaj iznude u organiziranoj skupini', a kao osumnjičeni su imenovani prijatelji iz djetinjstva i njegov brat
Vidi originalni članak

Nakon što je francuski reprezentativac Paul Pogba (29) šokirao javnost rekavši da su ga brat Mathias i prijatelji oteli i tražili novac, francuski mediji javljaju da je zvijezda Juventusa u konačnici popustila kako bi 'uštedjela vrijeme'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prema informacijama RMC-a, Pogba je iznuđivačima platio 100.000 eura što nije ni približno iznosu od 13 milijuna eura kojeg su prvotno tražili od Francuza. 

Naime, Mathias Pogba (32) rekao je da će otkriti bombastične vijesti o Paulu i njegovom odvjetniku Rafaelu Pimenti u bizarnom videu kojeg je objavio na društvenim mrežama na čak četiri jezika. 

- Vjerujem da francuski, talijanski, engleski i španjolski navijači, uostalom i cijeli svijet kao i fanovi mog brata, te ponajviše francuske reprezentacije i Juventusa, bratovi suigrači i sponzori zaslužuju znati neke stvari. Pa da mogu odlučiti sami na temelju činjenica, zaslužuje li on poštovanje i ljubav publike - rekao je Mathias u videu pa nastavio:

- Bit će puno elemenata i svjedoka koji mogu potvrditi moje riječi, a bit će to bombastično i podići će mnogo prašine.

Mathias je potom optužio brata da je pribjegao crnoj magiji kako bi ozlijedio suigrača Kyliana Mbappéa što je Pogba opovrgnuo.

Prema posljednjim informacijama francuskog pravosuđa, u Parizu su potvrdili da je u nedjelju otvorena istraga za ' pokušaj iznude u organiziranoj skupini', a kao osumnjičeni su imenovani prijatelji iz djetinjstva i njegov brat. 

Mathias je navedene tvrdnje demantirao i na društvenim mrežama. 

"Paul, stvarno si me htio u potpunosti ušutkati da lažem i poslati me u zatvor, posumnjao sam i sada je istina", napisao je. 

Pogbi su prijetili četiri mjeseca te su pokušali iznuditi od njega 13 milijuna eura, a akcije zastrašivanja bile su u travnju u Manchesteru i kasnije u Torinu. Francuski reprezentativac pretpostavlja da će grupa pokazati poruke koje je slao zvijezdi PSG-a Kylianu Mbappéu kako bi srušili njegov ugled i reputaciju u francuskoj reprezentaciji.

Pogba je policiji rekao da je oduvijek bio blizak s prijateljima te im je financijski pomagao koliko je mogao. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • iznad svih HRVATSKA 30.08.2022.

    i to je odmah podjelio sa javnosti ljakse

  • Jopazg 30.08.2022.

    Zanimljivo bi bilo vidjet te poruke zbog kojih je platio.

  • kojajeura 30.08.2022.

    Ne triba ti neprijatelj pored takvog brata

Komentiraj...
Vidi sve komentare