Obavijesti

Sport

Komentari 4

Pogba nakon prijetnji i otmice platio bandi i bratu 100.000 €

Pogba nakon prijetnji i otmice platio bandi i bratu 100.000 €
4

U Parizu su potvrdili da je u nedjelju otvorena istraga za ' pokušaj iznude u organiziranoj skupini', a kao osumnjičeni su imenovani prijatelji iz djetinjstva i njegov brat

VIDEO

Nakon što je francuski reprezentativac Paul Pogba (29) šokirao javnost rekavši da su ga brat Mathias i prijatelji oteli i tražili novac, francuski mediji javljaju da je zvijezda Juventusa u konačnici popustila kako bi 'uštedjela vrijeme'.

Pokretanje videa...

00:22

Naime, prema informacijama RMC-a, Pogba je iznuđivačima platio 100.000 eura što nije ni približno iznosu od 13 milijuna eura kojeg su prvotno tražili od Francuza. 

Naime, Mathias Pogba (32) rekao je da će otkriti bombastične vijesti o Paulu i njegovom odvjetniku Rafaelu Pimenti u bizarnom videu kojeg je objavio na društvenim mrežama na čak četiri jezika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Premier League - Manchester United v Norwich City

- Vjerujem da francuski, talijanski, engleski i španjolski navijači, uostalom i cijeli svijet kao i fanovi mog brata, te ponajviše francuske reprezentacije i Juventusa, bratovi suigrači i sponzori zaslužuju znati neke stvari. Pa da mogu odlučiti sami na temelju činjenica, zaslužuje li on poštovanje i ljubav publike - rekao je Mathias u videu pa nastavio:

- Bit će puno elemenata i svjedoka koji mogu potvrditi moje riječi, a bit će to bombastično i podići će mnogo prašine.

Mathias je potom optužio brata da je pribjegao crnoj magiji kako bi ozlijedio suigrača Kyliana Mbappéa što je Pogba opovrgnuo.

Prema posljednjim informacijama francuskog pravosuđa, u Parizu su potvrdili da je u nedjelju otvorena istraga za ' pokušaj iznude u organiziranoj skupini', a kao osumnjičeni su imenovani prijatelji iz djetinjstva i njegov brat. 

Mathias je navedene tvrdnje demantirao i na društvenim mrežama. 

"Paul, stvarno si me htio u potpunosti ušutkati da lažem i poslati me u zatvor, posumnjao sam i sada je istina", napisao je. 

Pogbi su prijetili četiri mjeseca te su pokušali iznuditi od njega 13 milijuna eura, a akcije zastrašivanja bile su u travnju u Manchesteru i kasnije u Torinu. Francuski reprezentativac pretpostavlja da će grupa pokazati poruke koje je slao zvijezdi PSG-a Kylianu Mbappéu kako bi srušili njegov ugled i reputaciju u francuskoj reprezentaciji.

Pogba je policiji rekao da je oduvijek bio blizak s prijateljima te im je financijski pomagao koliko je mogao. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...