To je to što me zanima!

Pogledajte akciju kojom su dinamovci pobijedili Tottenham

Velikom pobjedom protiv Tottenhama Dinamova U23 momčad plasirala se u polufinale jakog Premier League International Cupa u Engleskoj. Gol je zabio Mario Ćuže nakon lijepe akcije u 63. minuti utakmice
Vidi originalni članak

Akcija je krenula s centra, u dobru je priliku izbačen Antonio Marin koji je sjajno zavrnuo prema Šipošu. Mladi Dinamov igrač nije se uspio izboriti za loptu jer ju je ispred njega izbio stoper Tottenhama, ali ona ja pala direktno pred Ćuže koji je pogodio sam kut golmana Austina za veliku pobjedu Dinamove U23 momčadi protiv Tottenhamovih mladića!

Video gola pogledajte >>OVDJE<< od 1:27:10.

Pod vodstvom trenera Igora Jovičevića mladi dinamovci koji većinom čine momčad Dinama II ušli su u polufinale Premier League International Cupa. Zaslužili su to 'modri' jer su protiv Tottenhama dominirali većinu utakmice, ali valja i zapljeskati Dinku Horkašu koji je u posljednjim trenucima susreta maestralno 'iščupao' jedan udarac glavom ispod same prečke. 

Pogledajte video slavlja 'modrih':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na kraju utakmice čak je i zaiskrilo pa je nakon jednog bezazlenog starta Gogića došlo do naguravanja igrača Dinama i Tottenhama, a sve je rezultiralo crvenim kartonima za Čalušića i Eyomu.

'Modri' će u polufinalu igrati protiv Readinga koji je ponedjeljak izbacio Manchester United s 3-1.

International Premier League Cup je natjecanje je to pod pokroviteljstvom engleske Premier League u kojoj pravo nastupa imaju igrači do 23 godine, uz napomenu da pravo nastupa imaju i tri starija igrača. Ova liga je osnovana 2014. godine, a u ovogodišnjem natjecanje sudjelovalo je ukupno 24 momčadi iz 8 nacionalnih saveza.

Polufinale su zasad izborili Dinamo i Reading, a za preostala dva mjesta u polufinalu igrati će Southampton U23 protiv Villareala B i Leicester U23 protiv Bayerna 2.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Gilly 27.02.2019.

    A sta bi ti sisoko da o hajduku pisu???

  • Smoke_on_the_Water 27.02.2019.

    Dinamovci uživaju u gledanju akcija svojih igrača a Torcida u poduhvatu svog istaknutoga i uglednog člana kako "prebija na mrtvo ime" Prometov autobus.

  • maslačak 27.02.2019.

    A koga je Hajduk pobijedo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare