To je to što me zanima!

Pogledajte Babino monstruozno zakucavanje preko Voigtmanna

Bogdanović je pri vodstvu Nijemaca primio loptu na trici, driblingom izbacio čuvara pa se sjurio i vinuo prema košu. Uslijedilo je fenomenalno zakucavanje kojim je zapalio splitsku publiku
Vidi originalni članak

Hrvatska je u Splitu protiv Njemačke tražila prolaz u finale kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre. Nažalost, nije ga pronašla. Iako smo vodili i plus 10, imali prednost većinu drugog poluvremena, Nijemci su na koncu slavili 86-76.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za tu prigodu, stigla je i Torcida kako bi reprezentaciju bodrila na tribinama prvi put poslije 30 godina. Atmosfera u Splitu je bila sjajna, a dodatno ju je potpalio Bojan Bogdanović monstruoznim zakucavanjem preko Voigtmanna!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Babo je pri vodstvu Nijemaca 8-7 primio loptu na trici, driblingom izbacio čuvara pa se sjurio i vinuo prema košu. Uslijedilo je fenomenalno zakucavanje od kojeg se publika u Spaladium Areni digla na noge pa žestoko podigla razinu buke koji decibel više.

Hrvatska je nošena sjajnom atmosferom prvu četvrtinu završila u prednosti 23-19 i prema svemu prikazanom imala uvjerljivo bolju igru nego protiv Brazila i Tunisa.

Inače, navijači Hajduka organizirali su se i pozvali sve svoje članove da dođu u Spaladium Arenu te podrškom pomognu Bojanu Bogdanoviću i suigračima u polufinalnom srazu s Njemačkom. Da je sve prošlo po planu Torcida bi došla i na sutrašnji finalni ogled.

Ali nažalost, od toga neće biti ništa. Vukli su nas Babo i Hezonja, dali sve od sebe, ali nedostajalo je da još netko od hrvatskih reprezentativaca povuče, pogodi koji šut, odigra akciju...

Njemačka će tako u nedjelju na Brazil, koji je sa 102-74 pregazio Meksiko. Aco Petrović radi sjajne stvari na klupi Brazilaca.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 04.07.2021.

    Kakve su to riječi? Monstruozno zakucavanje? Valjda maestralno

  • noelsz 03.07.2021.

    Munstruozno su ga nama zakucali Njemci, ono skroz do grla

  • POMOCNI RADNIK 03.07.2021.

    hajde dragog ti boga prestanite praviti od nasih ljudi super junake..pa svabe nisu ni igrali kosarku kad je balkan bio rasadnik velikih igraca u kosarci..babo monstrouzno zakucao i ostao pokakan kao i ostali..nismo ni za cega..nula cista...

Komentiraj...
Vidi sve komentare