To je to što me zanima!

Pogledajte demonstraciju moći Mbappéa. On je nogometni Bolt

Najbolji strijelac u povijesti PSG-a lakoćom se riješio obrambenog igrača i donio pobjedu na gostovanju kod Bresta. Trener Galtier nakon ispadanja iz Lige prvaka tvrdi: "Nismo izgubili jedinstvo"
Vidi originalni članak

Kylian Mbappé (24) donio je PSG-u pobjedu na gostovanju kod Bresta (2-1) briljantnim sprintom i golom u 90. minuti na 300. asistenciju u klupskoj karijeri Lionela Messija (35).

POGLEDAJTE VIDEO: Mbappe najbolji strijelac PSG-a u povijesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to gol koji je demonstrirao fizičku nadmoć francuskog reprezentativca. Trk je počeo još u svojoj polovici i izbjegao zaleđe, a onda u nekoliko koraka, poput Usaina Bolta u najboljim danima, došao pred šesnaesterac domaćina, zaobišao golmana i plasirao loptu u bliži kut.

POGLEDAJTE MBAPPÉOV GOL OD 11:12:

Najbolji strijelac u povijesti PSG-a zabio je 202. gol u 249. nastupu. Parižani su tako barem nakratko zaboravili na europske muke nakon ispadanja iz Lige prvaka od Bayerna.

'Postoji jedinstvo, ne sumnjajte u nas'

- Očito postoji razočaranje, ali moramo osvojiti ovaj naslov. Postoji jedinstvo, ne sumnjajte u ovu momčad. Ja sam trener koji će se s ovom momčadi boriti za 11. titulu - rekao je trener Christophe Galtier.

Što se Messija tiče, od 300 asistencija njih 32 imao je u Francuskoj, ostatak u Barceloni. Još ih 53 ima za reprezentaciju, a samo mu jedan gol nedostaje do okruglih 800 golova u profesionalnoj karijeri, gledajući i klubove i reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Bummser30 12.03.2023.

    Protiv Bayerna ni Messi nit Mbappe u obje utakmice nisu napravili apsolutno ništa , to je mjerilo a ne ova krumpir liga .

  • Space Burek 12.03.2023.

    Zašto to nije napravio protiv Upamecana, Stanišića, Daviesa i De Ligta

  • Mata10 12.03.2023.

    Tog "Bolta" je Stanišić stavio u mali džep.

Komentiraj...
Vidi sve komentare