To je to što me zanima!

Pogledajte eurogol kojim je dinamovac "pozvao rundu"

GOL I POL Ma to vježbamo na treninzima, rekao je Kristijan Čekol, koji je prekrasnim golom iz voleja u akciji jednog od sponzora kluba "pozvao rundu" za sve navijače
Vidi originalni članak

Ivica Olić svaki put kad zabije gol napravi gestu rukom i "pozove rundu".

Kad Olić zabije  gol svi u njegovom kafiću u rodnom Davoru imaju besplatno piće, a kad zabije dinamovac Kristijan Čekol, pije cijela dvorana.

Futsal Dinamo pobijedio je Novi Marof 10-0 u regionalnom Kupu u zagrebačkoj Martinovki, a peti gol bio je remek djelo.

Čekol je na ubacivanje iz kornera pogodio volej pod prečku! 

POGLEDAJTE VIDEO

Jedan od sponzora Futsal Dinama najavio je da će u slučaju gola nakon kornera, igrač koji zabije, a da lopta pri dodavanju ne padne na parket, "pozvati rundu" za cijelu dvoranu u prvoj sljedećoj utakmici. Čekol je taj uvjet ispunio. I to kako...

- Ma to vježbamo na treninzima. Konjuh mi je dao sjajnu loptu i pospremio sam je u gol. Drago mi je da sam zabio i počastio naše vjerne navijače. Za tjedan dana protiv Nacionala svi će imati besplatnu rundu - rekao je Čekol.

Slavonska turneja pa utakmica za Vukovar

Futsal Dinamo kreće na mini-turneju po Slavoniji. Zagrebački klub koji uspješno posluje po modelu jedan član, jedan glas, 25. studenog stiže u Slavonski Brod gdje će igrati 9. kolo prvenstva protiv Broda 035, a nakon utakmice slijedi Plava noć.

Dva dana kasnije Dinamo u prvenstvu gostuje kod Osijeka, a isti dan ide u Borovo Naselje gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv futsal kluba Aurelia.

Sav prihod s utakmice ide za obnovu vukovarskog Vodotornja, jednog od simbola Domovinskog rata i podsjetnika na srbočetničko razaranje hrvatskog grada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • medenii 25.11.2016.

    jel se to meni cini ili je tu nekoliko ljudi na tribinama? dugo je trajala euforija 😂

  • octavia rs 24.11.2016.

    Kombinacija Mate stankovica

Komentiraj...
Vidi sve komentare