To je to što me zanima!

Pogledajte fantastičnu golčinu kojom je Bočkaj spasio Osijek

Kada nitko nije mislio da će potegnuti s mjesta odakle je zabio, on je učinio upravo to. Onako šmekerski, u svojem stilu. Pero Bočkaj postigao je eurogol i Bjelici donio prvo mjesto u HNL-u
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke i Osijeka remizirali su 1-1 u derbiju 13. kola HNL-a. U sjajnoj utakmici Riječani su skoro stigli do pobjede iako su ostali s desetoricom na travnjaku već u 59. minuti pa pet minuta kasnije poveli golom Andrijaševića.

POGLEDAJTE VIDEO: Bočkaj se zabio u benzinsku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izgledala je Rijeka bolje, čak i stvorila nekoliko sjajnih šansi s igračem manje, a za to vrijeme Nenad Bjelica nervozno je šetao uz aut liniju.

REMI U DERBIJU Rožman: Mi u Rijeci igračima smo - zabranili umor! Bjelica: Zaokružili smo odlični tjedan

Što god je probao nije uspjelo. Na poluvremenu je napravio čak dvije promjene, a i kad je imao igrača više Osijek je djelovao inferiorno. No, jedan potez promijenio je cijeli susret. Trenutak kada je Pero Bočkaj ušao u igru donio je u konačnici Bjelici remi i prvo mjesto HNL-a.

Nije tajna da je Bočkaj igrač odluke i da ako netko može zabiti ludi gol u HNL-u onda je to on. A bome ih se u karijeri nazabijao. I danas kada nitko nije mislio da će potegnuti s mjesta odakle je zabio, on je učinio upravo to. Onako šmekerski, u svojem stilu.

KOMENTAR Kakva šteta što nema navijača! To je HNL, bravo Rijeci i Osijeku

Zabio je nevjerojatnu golčinu u 83. minuti praktički iz ničega. Ali to je Bočkaj i nema tu neke prevelike filozofije. Bio je to gol svjetske klase koji vrijedi pogledati nekoliko puta.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • biberrr 30.11.2020.

    I Bočkajev i Andrijaševićev gol prekrasni.

  • Firefox_1 30.11.2020.

    Odlična utakmica. Fenomenalan gol Bočkaja, i nije tu ništa golman kriv. I Andrijaševićev gol je lijep. Osijek je za nijansu kvalitetnija momčad i to ih je jučer izvuklo. Imaju širinu i mogu mjenjati sustav igre, dok Rijeka nema takav izbor igrača, ali je odlična momčad. Treneri su obojica sjajni... Što se tiče isključenje, totalno neoprezan start Pavičića i zaslužena kazna.

  • Dinbavi18 30.11.2020.

    Gol na dušu Nevistića. Lijep gol, al nijs sad opet top top.

Komentiraj...
Vidi sve komentare