To je to što me zanima!

Pogledajte ih sve: Koji vam je najljepši dres Hrvata u povijesti

Od sitnih kvadratića u povijesnoj utakmici protiv SAD-a na Maksimiru, potom velikih, pa do modernizirane verzije kvadratića. Crveno-bijela polja koja čine hrvatski dres najprepoznatljivijim na svijetu
Vidi originalni članak

Kvadratići su zaštitni znak dresa hrvatske nogometne reprezentacije još od povijesne utakmice protiv SAD-a 17. listopada 1990. i, s raznim varijacijama, zadržali su se do danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatska će u ponedjeljak predstaviti nove dresove u kojima će 'vatreni' nastupiti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a sada smo i doznali dizajn dresova. Dresovi su doživjeli osjetne promjene, a prepoznatljivi 'kockasti' niz na domaćem dresu postao je osam velikih polja u crvenoj, odnosno bijeloj boji. Drugi dresovi ostaju u plavom izdanju s crvenkastim rubovima polja. Manekeni će biti reprezentativci koji će ih predstaviti uz prigodan program kojeg je HNS pripremio za navijače.

Na jednom mjestu donosimo vam sve dresove hrvatske nogometne reprezentacije kroz povijest, a vama dajemo mogućnost odabira: koji vam je najljepši prvi, a koji pričuvni dres "vatrenih"?

 

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • mamino 14.03.2024.

    Ni jedan dres nije ljep, vama se sviđa crni,  samo vam fali još jedno slovo 🤮

  • jasarevic alija ᅟ 14.03.2024.

    Najljepša je dinamova boja.

  • komentator/Luka 14.03.2024.

    2038.

Komentiraj...
Vidi sve komentare