To je to što me zanima!

Pogledajte kakav je projektil ispalio Lovren: Pogodio stativu pa se odbila od golmana u gol

Dejan Lovren bio je zaslužan za izjednačenje Zenita protiv Club Bruggea. Stoper Zenita došao je na nekih 30-ak metara od suparničkog gola i potegao bombu koja se od golmana gostiju odbila u gol
Vidi originalni članak

Zenit je bio na korak od boda na svome stadionu protiv Club Bruggea, ali Belgijci su ipak uspjeli do punog plijena (2-1). Kod gola domaćina sudjelovao je Dejan Lovren koji je ispalio projektil, ali Uefa ga je pripisala kao autogol gostujućeg golmana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Club Brugge je poveo u 63. minuti golom Dennisa nakon loše reakcije domaće obrane i niza nesretnih okolnosti, a Lovren je već spomenutom bombom izjednačio u 74. minuti. Primio je loptu na 30 metara od gola, zaletio se i opalio projektil koji je prvo pogodio stativu, a onda golmana Bruggea te zakotrljao se u mreži. Ipak, Uefa je taj gol pripisala golmanu Horvathu. Gosti do pobjede dolaze golom de Ketelaerea u 93. minuti nakon još jedne loše reakcije domaće obrane. 

Lovrenov gol pogledajte OVDJE

Hrvatskom reprezentativcu je ovo drugi gol u dresu Zenita, a jedan je zabio u Rostovu rije dva mjeseca u ruskom prvenstvu. Vjerojatno vas je ovaj gol podsjetio na jednu bombetinu koju je pospremio prije sedam godina. Mučili smo se s Walesom u kvalifikacijama za SP, gubili 1-0, a onda se ukazao Dejan koji je probio domaćeg golmana golom s ruba kaznenog prostora. Na kraju smo i došli do pobjede zahvaljujući Eduardu.

Nažalost, hrvatski stoper ovaj put nije proslavio pobjedu, a njegov gol nije bio dovoljan ni za bod. Sjajni Belgijci su ipak uzeli sva tri boda u samoj završnici.

NOVA UZBUĐENJA Lovren otvara: Evo gdje možete gledati utakmice Lige prvaka

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ŽanaTomaš 22.10.2020.

    Ne mogu otvoriti video

  • Prva proleterska_1_1 21.10.2020.

    Ako vi mislite , da ču ja i svi drugi, potrošiti minutu svoga života , da moramo prije videa gledati reklamu 1 min . GRDNO ste se Z ! Usput NIKADA neću ništa kupiti od njih !

  • 21.10.2020.

    Zenit je izgubio, a Lovren je kod golova bio samo promatrač, a ne srednjak korektor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare