To je to što me zanima!

Pogledajte kako je Gvardiol do bine stigao brodom: Zastavu je dobio da se ima čime zaogrnuti

Dok su mnogobrojna djeca zazivala njegovo ime i bacala na binu razne navijačke rekvizite, Joško je sve neumorno potpisivao. Znao je koliko taj mali paraf njima znači i odlučio ih sve razveseliti
Vidi originalni članak

Što se tiče Novigrada, unazad par godina nemam vremena, a stvarno sam htio izdvojiti vremena da vidim sve ove ljude, da ovdje provedem noć i profeštamo, a onda svatko svojim putem. Hvala Vam, moram se zahvaliti na punoj podršci kroz cijelo prvenstvo, nije bilo nimalo lagano, ali pokazali smo kakva smo zemlja i da imamo svijetlu budućnost, rekao je Joško Gvardiol na dočeku u Novigradu.

FEŠTA U NOVIGRADU Joškovi baka i djed: Srce skoro nije izdržalo, a imamo još samo jednu želju i to smo rekli Jošku

Mjesto je to iz kojeg je njegov otac Tihomir, a dočekali su ga brojni mještani. Predsjednik tamošnjeg nogometnog kluba dao mu je i zastavu s natpisom 'Novigrad' kako bi 'se imao čime zaogrnuti nakon utakmica'. Mnogobrojna djeca zazivala su Joškovo ime, na binu su stizali razni navijački rekviziti.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Joška Gvardiola

A Joško je sve neumorno potpisivao, znajući koliko toj djeci znači taj maleni paraf na određeni predmet. Osim njega, poklone su dobili i njegov otac, majka te sestre u vidu nošnji od novigradskog KUD-a, a nakon govora i čestitki fešta je nastavljena uz bend.

Krenula pjesma 'Tutti Frutti - Dalmacijo', atmosfera se užarila, a Jošku je netko dobacio crnu medicinsku masku koja je bila izrezana 'za oči' te su tako mnogi imitirali Joškovu masku koju je nosio na Svjetskom prvenstvu. Zapjevao je Joško i s Đanijem Maršanom, a kako je mladi reprezentativac obećao, feštat će se do dugo u noć.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ČA!! 22.12.2022.

    Uuuuu pa ovaj će postati nacionalni heroj koliko se o njemu piše.

  • tuti fruti 13 22.12.2022.

    Kaj autoru smeta zastava to je prava domoljubna zastava.Vidi se autor koji je po pisanju.

  • Patryck 22.12.2022.

    Boli vas jer se pjevaju Hrvatske pjesme a ne urbane i deracina na bini kao u Zg. Boli vas pobjeda,docek sampiona,boli vas sve Hrvatsko. Daj vise odite od nas hrvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare