To je to što me zanima!

Pogledajte kako je legendarni Balić pratio dramu u Parizu

Ivano Balić gubio je živce na tribinama gledajući poraz naših rukometaša u polufinalu Svjetskog prvenstva od Norveške. Skakao je, vikao, primao se za glavu...
Vidi originalni članak

Hrvatska je izgubila u dramatičnoj utakmici polufinala Svjetskog prvenstva protiv Norveške 28-25, a utakmicu su s tribina pratile legende hrvatskog rukometa.

Ivano Balić često je znao reći kako je teže takve susrete gledati s tribina nego što ih je igrati. Dokazao je to i u današnjoj utakmici. Potrošio je priličnu količinu živaca gledajući borbu naših rukometaša.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 109

  • kokaza10 28.01.2017.

    Babiću ajde ti lijepo u svećenike, nije ovo za tebe!

  • red_34 28.01.2017.

    Cijelo prvenstvo nas vuku dva igraca i golman. Tako se ne dolazi do finala. Imali smo srece do polufinala, a onda nas je sreca napustila. Nista nije vjecno pa tako niti faktor srece nije vjecan. Stepancic ima dobar sut, ali nema muda. Seba je ozlijedjen i naravno da ne moze dati svoj maksimum, ali Seba bar ima hrabrosti uputiti udarac. Onaj Kopljar, kakav god bio, barem ima sportske drskosti u sebi. Nakon svega, mogu samo reci da mi je zao sto nije igrao. Vjerujem da bi s njim dosli do tog finala. Kako god, svaka cast deckima. Ponosna sam na njih jer su dali sve od sebe, ali ovaj put nismo imali srece.

  • čarli367 28.01.2017.

    E dragi naš Baliću nisi se samo ti živcirao već cjela poštena i objektivna Hrvatska , a najviše živaca nas je koštao naš tvrdoglavi izbornik koji je uporno forsirao igraće kojima ne ide, a najbolje iz prošle utakmice držao na klupi te ih uveo kad nije imao drugog izlaza ali tada je bilo već kasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare