To je to što me zanima!

Pogledajte kako je naš Hrgović 'prebio' Joshuinog protivnika!

Najveći uspjeh mu je polufinale na juniorskom SP-u 2010. protiv mene. A tad sam ga prebio i kasnije osvojio zlato. Da se ja sad borim protiv Parkera, sigurno bih iz ringa izašao s podignutim rukama, kaže Hrga
Vidi originalni članak

Nešto iza 23 sata u subotu u Cardiffu pred 80 tisuća ljudi Anthony Joshua boksat će protiv Josepha Parkera za ujedinjenje pojasa. Joshuini WBA, IBF i IBO pojasi te Parkerov WBO bit će na stolu, a pobjednik odnosi sve.

Bit će to, prema svim predviđanjima, sjajan meč za koji su se oba boksača vrlo dobro spremila i izgledaju bolje nego ikad! Potencijalan meč za koji se, jednoga dana, sprema i naš Filip Hrgović, koji je nedavno zakoračio u profesionalne vode pod jakom promocijskom kućom Sauerland.

Upravo je Hrga boksao protiv današnjeg Joshuina protivnika, a bilo je to 2010. godine u polufinalu superteške kategorije Svjetskog juniorskog prvenstva u Bakuu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrgović vs. Parker 

Hrgović je uvjerljivo pobijedio, a Parker je imao i brojanje u trećoj rundi. Hrvatski boksač je nakon te pobjede osvojio naslov svjetskog juniorskog prvaka pobjedom protiv Tonyja Yoke.

- Najveći uspjeh zapravo mu je polufinalna borba na juniorskom SP-u 2010. protiv mene. A tad sam ga prebio i kasnije osvojio svjetsko zlato. Imao je on svijetlih trenutaka u meču, ali protiv doktora boksa nije mogao. Srčan je borac, no premda sam ga dobio na bodove, moja pobjeda nikad nije došla u pitanje - rekao nam je Hrgović pa dodao:

- Da se ja u subotu borim protiv Parkera, sigurno bih iz ringa izašao s podignutim rukama. Jedino što nisam spreman na 12 rundi, no u osam Joseph protiv mene nema šanse. Ne bi imao rješenja za moju brzinu, hitrinu na nogama, a u bliskoj se borbi mogu nositi s njim. Pobijedio sam ga 2010., pobijedio bih ga opet.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 01.04.2018.

    Gdje je Hrgović danas ,a gdje Parker.!?

  • samo_pozitiva 01.04.2018.

    Vrhunski boksači su inteligentni ljudi... Hrgović to na žalost nije... barem mi takav dojam ostavlja kada priča tj pokušava pričati... a trash talk da i ne govorim... onda mi ga je malo i žao...

  • MarinCilicPrevara 31.03.2018.

    Hrgovic puno laje za nekog ko nije imao borbu protiv pravog protivnika...sad da se bori s Parkerom covjek bi ga namazo na kruh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare