To je to što me zanima!

Pogledajte kako su briljantni Ivanušec i Franjić načeli Legiju!

Dinamo od 21 sat igra uzvratnu utakmicu polufinala doigravanja za Ligu prvaka. Prva utakmica završila je 1-1, a u drugoj je Dinamo poveo golom Franjića kojeg je briljantno našao Ivanušec
Vidi originalni članak

Dinamo je nakon remija u prvoj utakmici u Zagrebu s Legijom Varšavom u drugoj utakmici poveo sredinom prvog poluvremena.

Luka Ivanušec je poveo s centra prema naprijed, odigrao dupli pas, ponovno primio loptu na 35 metara, otišao malo naprijed, pa ulijevo i onda kroz šumu nogu Legijinih igrača proslijedio nevjerojatno precizno dodavanje Bartolu Franjiću.

Franjić je majstorski to zakucao u mrežu. Golman je bio - nemoćan!

Ranije su 'modri' doznali kako u slučaju prolaska ipak neće igrati s Crvenom zvezdom. Beogradski klub šokirao je moldavski Šerif i pobjedom 1-0 otišao korak dalje gdje sad čeka boljeg iz okršaja Dinama i Legije.

 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ARMADA10 11.08.2021.

    Poljacii pljucc

  • ^crni jack 10.08.2021.

    Bravo plavi, igrači izborili pobjedu, ali šta sad šute debili koji su cjeli tjedan pljuvati doktora Krznara i on ima puno zasluga za prolaz ili su možda bili bez trenera danas

  • Brunci1984 10.08.2021.

    Bitno da dalicu igra kramaric i rebic pored ivanuseca

Komentiraj...
Vidi sve komentare