To je to što me zanima!

Pogledajte kako su navijači Rijeke proslavili duplu krunu

Na Gatu Karoline Riječke navijači su prvaka Hrvatske gledali finalnu utakmicu Kupa i ponovno priredili veliko slavlje u čast povijesne duple krune...
Vidi originalni članak

Rijeka ne spava noćima, Armada se specijalizirala u proslavama i nastavit će s njima još koji dan. Jer ne događa se svake godine, ili bolje reći nije se dogodilo nikad, da se uzima dvostruka kruna u natjecanjima u kojima jedan klub dominira više od desetljeća kao što je to činio Dinamo.

Najprije su proslavili svoj 30. rođendan, nakon toga i povijesni naslov prvaka, a sinoć i duplu krunu i tko Rijeci i Riječanima može zamjeriti na ludom slavlju. U Varaždinu su bili oni najvjerniji i napravili spektakl, no prava ludnica bila je na ulicama njihova grada gdje se na Gatu Karoline Riječke na velikom ekranu pratila pobjeda protiv 'modrih' 3-1.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gat je eksplodirao početkom drugog dijela kad je s drugim Gavranovićevim golom postalo jasno da dvostruka kruna stiže u Rijeku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dalmacija u srcu_474 01.06.2017.

    Jel pivala Dara Bubamara?

  • NIKE 01.06.2017.

    Zasluženo , napokon je razbijena Dinamova monotonija i došla je ta tako željena konkurentnost . TO je ono što će polako vraćati ljude na stadion.

  • Igor Petak 01.06.2017.

    Dvostruka kruna! Ole ole ole ole ole moja Rijeka........

Komentiraj...
Vidi sve komentare