To je to što me zanima!

Pogledajte kako su Riječani već u 21. sekundi šokirali Dinamo!

Pogodak na dušu ide slaboj reakciji dinamovaca, to jest neopreznoj lopti Stojanovića u sredinu. Rijeka je iskoristila pogrešku i munjevitom kontrom stigla do rane prednosti
Vidi originalni članak

Veliki derbi s Dinamom nije ni krenuo kako spada, a Rijeka je već povela! Nakon samo 21 sekunde od početnog zvižduka glavnog suca Duje Strukana, Luka Menalo pogodio je za ekspresno vodstvo domaćina!

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamova trofejna soba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po pritisku i kretnjama Riječana u početnom dijelu derbija vidjelo se da su Goran Tomić i igrači dogovarali snažan start, no malo tko se nadao da će već nakon nekoliko sekundi stići u vodstvo.

Gol na dušu ide slaboj reakciji dinamovaca, to jest neopreznoj lopti Stojanovića u sredinu koju Franjić nije uspio pravovremeno zahvatiti. Veznjak Dinama pokušao je spasiti što se spasiti da i odigrati za Mišića, međutim i drugi 'modri' veznjak bio je prekratak.

Pogrešku je iskoristio Čerin i proigrao Lončara na lijevom krilu, on je sjajno pronašao Luku Menala, koji je pogodio svojem klubu. Menalo je, inače, igrač Dinama na posudbi u Rijeci.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Dinamo je nekoliko minuta kasnije uspio poravnati preko Gvardiola, ali u VAR sobi utvrdili su da je asistent Kastrati bio u zaleđu pa je gol poništen.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • IO 09.05.2021.

    I onda njih Dinamo sokirao pet puta 😂😂😂

  • mraaaav 09.05.2021.

    Strelice za PLUS+

  • kad pride nedeja zapolne 09.05.2021.

    gotovo je gasi svitlo Dinamu čestitke na tituli !

Komentiraj...
Vidi sve komentare