To je to što me zanima!

Pogledajte scene ludog slavlja iz Manchestera: Navijači upali na teren i opkolili igrače Cityja!

Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka na tisuće navijača Cityja upalo je na teren i plave boje obojile su travnjak. Novi naslov slavit će se dugo u noć
Vidi originalni članak

U 75. minuti šok i nevjerica među navijačima i igračima Manchester Cityja. Gubili su 2-0 od Aston Ville i činilo se kako im titula klizi iz ruku i ide Liverpoolu. No, samo u pet minuta od tuge i očaja do veselja i ekstaze.

Manchester City je u ludoj utakmici pobijedio Aston Villu 3-2 i osvojio šesti naslov prvaka Engleske, četvrti u posljednjih pet godina. A sve je bilo začinjeno neviđenom dramom koja nije bila za one slabijeg srca.

Aston Villa je vodila 1-0 od 37. minute golom Casha, a muk i tišina zavladali su Etihadom u 69. minuti kada je Coutinho zabio za 2-0. U tome trenutku Liverpool je imao 1-1 s Wolverhamptonom i gol bi mu donio naslov. Anfield je gorio, gurali su igrače po gol. 

No, u 69. minuti ušao je Ilkay Gündogan i tu je započeo čudesni preokret o kojem će se još pričati. U 76. minuti zabio je glavom za 2-1, Rodri je dvije minute kasnije sjajnim udarcem izjednačio, a u 81. minuti Gündogan je zabio za ludnicu na Etihadu.

I Liverpool je vodio 3-1 protiv Wolverhamptona, ali to ih više nije zanimalo. Imali su sve u svojim rukama, mirno priveli utakmicu kraju i ludnica je mogla započeti. 

Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka na tisuće navijača Cityja upalo je na teren i plave boje obojile su travnjak. U trenucima ekstaze i slavlja opkolili su svoje ljubimce koji su im priuštili ogromne količine stresa i dramu, ali i novi naslov baš kao one već opjevane 2012. godine kada su na sličan naslov osvojili titulu. QPR je vodio 2-1, ali City je golovima Džeke i Agüera u samoj završnici osvojio naslov.

Video slavlja pogledajte OVDJE

Penjali su se navijači na golove i slomili ih po pola, pjevali, plesali, nevjerujući što se zapravo dogodilo. Pokušali su i do igrača, ali oko njih su se nalazili zaštitari koji su očito bili spremni na ovo. Nakon desetak minuta opće gužve i ludnice, vratili su se na tribine kako bi igrači mogli podignuti pehar. 

Bit će to neprospavana noć u plavom dijelu Manchestera, a nije postojao bolji i dramatičniji način da se oprostimo od još jedne fantastične sezone Premier lige. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Palmanova 23.05.2022.

    plastic klub

  • croatia027 22.05.2022.

    Svi se zakaće na spiku City umjetni klub, samo ulažu, kupuju. A kroz povijest tko su kupovali najbolje i najskuplje igrače. Real, Barca, Juve, Bayern, Milan, Inter, Liverpool, svi su kupovali i kupuju najskuplje i najbolje na planeti. Pa onda su i oni umjetni klub. City je osnovan 1880. godine i nije klub star 16 godina. Klub star 142. godine. I ako svi kupuju, pa moraju i oni. Da naši klubovi imaju milijune sigurno bi uvijek igrali ligu prvaka među 4 ili 8 najboljih minimalno. Engleski klubovi su svetinja za njihove navijače,

  • lex77 22.05.2022.

    Bilo bi na Poljudu još 10 puta luđe da Hajduk osvoji titulu. A tek kad osvojimo Ligu prvaka 2025., fešta će se vidit iz svemira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare