To je to što me zanima!

Pogledajte makljažu huligana u Albaniji! Stradali su i prolaznici

Huligani Rome i Feyenoorda gađali su policijske službenike staklenim bocama, kamenjem i drugim predmetima te strahuju od novih nereda zbog čega su pojačali osiguranje utakmice
Vidi originalni članak

Uoči večerašnjeg finala Konferencijske lige koje igraju Roma i Feyenoord s početkom u 21 sat (Arenasport 1, RTL 2), huligani klubova potukli su se s policijom u Tirani. 

Finale se igra u Kombetare Areni koja može primiti 21.690 gledatelja, a sve ulaznice odavno su rasprodane. 

U glavni grad Albanije stigao je i velik broj navijača bez ulaznica kako bi proslavili eventualni trofej, a policija je uoči finala imala pune ruke posla. 

Huligani su ih napadali staklenim bocama, štapovima, kamenjem i drugim predmeti, a sukob je prerastao u masovnu makljažu. 

- U nasilničkom ponašanju navijača obje momčadi ozlijeđeno je deset policajaca i oštećeno je jedno policijsko vozilo. Policija je privela u policijsku stanicu 60 navijača, 48 talijanskih i 12 nizozemskih - priopćila je policija koja je zbog straha od eventualnih novih napada pojačala osiguranje utakmice. 

Osim policajaca, ozlijeđeno je i nekoliko građana koji su se slučajno zatekli na mjestu događaja, a za uhićene huligane finale je završilo te sigurno neće moći prisustvovati utakmici na stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • x00x 25.05.2022.

    albanija, hrvatska.. dodje ti na isto

  • John Tri Volta 25.05.2022.

    Rodijak dobija stolicu po glavi i lezi nepomicno u teskom nockdownu..nije mu to trebalo

  • ALLinONE! 25.05.2022.

    Primiš 40 000 huligana i razbiju ti grad

Komentiraj...
Vidi sve komentare