To je to što me zanima!

Pogledajte masovnu tučnjavu na Pelješcu: 'Lakrdija od lige!'

U utakmici peljeških rivala Rata i Grka izbila je masovna tučnjava u kojoj su isključeni domaći i gostujući igrač, a gostujući klub optužuje protivničkog povjenika za sigurnost da im je udario igrača
Vidi originalni članak

Nedjeljnu utakmicu Druge županijske lige Dubrovačko-neretvanske između peljeških klubova Rata iz Kune i Grka iz Potomja (2-1) obilježila je masovna tučnjava na kraju prvog poluvremena.

U videu koji je HNK Grk objavio na Facebooku vidi se napad gostiju u kojem jedan njegov igrač nakon zahvata pada u protivničkom šesnaestercu, a ubrzo dolazi do sudara drugog igrača s golmanom. Tu kreće kaos.

- Ajde ne padaj, goni se u p...u materinu. Satari ga - viče bezobrazni gledatelj iza gola.

Domaći golman krenuo je daviti protivnika koji je ležao, a onda se i on počeo valjati. Došlo je do općeg komešanja, u teren je ušao i jedan gledatelj koji je udario igrača Grka. Klub tvrdi da je to bio - povjerenik za sigurnost domaćeg Rata?!

POGLEDAJTE VIDEO (upozorenje na jezik neprimjerenog sadržaja):

Crveni karton dobio je domaći napadač Dario Totić, a drugi žuti igrač Grka. Ovako su to komentirali na Facebook stranici gostujućeg kluba:

"👏👏👏
1. Granični penal na našem igraču
2. Čisti crveni za golmana protivničke ekipe
3. Našem igraču bez ikakvog razloga drugi žuti karton. Pomoćni sudac Ante Kosor govori glavnom sudcu citiram: ``Daj mu drugi žuti jer ce napravit sranje kroz utakmicu``
I šećer na kraju povjerenik za sigurnost bez ikakvog razloga udara našeg igrača. Lakrdija od lige, lakrdija od utakmice, lakrdija od suđenja...
Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada.
U POBJEDI SE NE UZVISI, U PORAZU SE NE PONIZI!
Tre, tre, tre se se..."

Domaćini su odgovorili:

"Laganooo! 
Domaća pobjeda 2:1. ⚽
Mala šala, nije bilo lako, ali je više nego zasluženo. U 90 minuta pokazali smo puno više od susjeda koji su unatoč lošijoj poziciji na tablici došli uvjereni u svoju pobjedu. I onda kad je utakmica krenula u drugom smjeru od očekivanoga, kriv je pobjednik. 
Znamo, lakše je reći nego učiniti, ali nije i nemoguće. Budite veći čovjek od gubitnika koji se duri i iskreno čestitajte pobjedniku. Bilo da je riječ o igri, svađi, natjecanju, poslovnom (ne)uspjehu...nije se dogodio kraj svijeta. Velika je šansa i da će se takva situacija ponoviti, zato je bitno imati sportski duh i napraviti pravi korak, a u ovom slučaju to je čestitanje pobjedniku.
Tre tre trese se, ko u Râta dirne se! ❤️".

 

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO SE SLAVILO U RIGI

Idi na 24sata

Komentari 53

  • baba strumpf 21.11.2023.

    Golman je to dobro iscenira da je i došlo do ovakvih scena,a ćelavi koji je uletia na teren i šamara sve redom ukoliko je dotični sportski djelatnik mislim da mu nije više misto u tome jer ga triba potirat doživotno iz sporta

  • simplicije23 20.11.2023.

    izbacit u nižu ligu ;-)

  • Lola Slavonska 20.11.2023.

    U ajduka sa njima svima 💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare