To je to što me zanima!

Pogledajte najbizarniji gol SP-a: On prkosi svim zakonima fizike

Ovo treba izračunati... On nije udario loptu petom kako je završila u golu, čudio se Joško Jeličić, a gledajući snimku teško bi ikom moglo biti jasno
Vidi originalni članak

Haji Amir Wright (24) možda nije s SAD-om izborio četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru, ali ono što je učinio u utakmici protiv Nizozemske još će se dugo prepričavati i gledati.

Napadač Antalyaspora zabio je jedini gol Amerikanaca u porazu 3-1 na krajnje bizaran način. Nakon dodavanja Christiana Pulišića, Wright je leđima okrenut golu udario loptu vanjskom stranom kopačke, a ona je u paraboli završila u suprotnom kutu.

- Ovo je nevjerojatno, protiv svih zakona fizike - rekao je trener Slaven Belupa Zoran Zekić u HTV-ovoj emisiji Qatara.

- Ovo treba izračunati, on nije udario loptu petom, kako je ona završila u golu... Da je udari kako treba, uđe u blok i ništa. Dikod uđe, dikod ne uđe - prokomentirao je u svom stilu Joško Jeličić.

Wrightu je to bio tek sedmi nastup za reprezentaciju i drugi gol. Osim američkoga, ima i liberijsko državljanstvo, baš kao i kolega iz reprezentacije Timothy Weah.

BLJEŠTEĆI TIMELAPSE IZ DOHE:

 

Bizaran gol SAD-a protiv Nizozemske možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • David1Prometheus 04.12.2022.

    Za ovaj gol cak mislim da je frajer htio izvest nes slicno..jer u novije vrijeme vidao sam nemoguce golove petom i to je postalo natjecanje napadaca da sakriju tu petu i poanta i je da golman nevidi nis..jednostavno se postavio savrseno prema nazad i prenio je kineticku energiju svu preko prstiju pod savrsenim kutom u paraboli je dignuo zapravo je jedino cudno kako je to napravio u djelicu milisekunde, ovo je nemoguce tesko ali jednom u milion puta moguce je napravit, a ovaj je to bas na tekmi napravio i svaka mu cast ako je to htio onda ste svjedocili najljepsem golu koji ste vidjeli u zivotu .

  • x00x 03.12.2022.

    ocito josip ne zna zakone fizike

  • zvolen 03.12.2022.

    Orlovi rano lete!

Komentiraj...
Vidi sve komentare