To je to što me zanima!

Pogledajte pet minuta ludila! Oršić je sjajno zabio, a Sevilla odgovorila s 2 gola u 2 minute

Nakon što je Rakitić zabio iz penala, fenomenalni Mislav Oršić zabio je za izjednačenje Dinama u 41. minuti. Bio je to njegov treći gol u sedam utakmica Europske lige
Vidi originalni članak

Dinamo gostuje kod Seville u šesnaestini finala Europske lige na stadionu Sanchez Pizjuan pred 45.000 gledatelja, a u samoj završnici prvog poluvremena nakon izjednačenja primio je dva brza gola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi gol na utakmici zabio je iz penala bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nakon što ga je skrivio Dominik Livaković. 

Gol možete pogledati OVDJE. 

U 41. minuti Mislav Oršić bio je precizan i donio Dinamu kratkotrajno veselje. Ristovski mu je ubacio s desne strane, Diego Carlos ostao je kratak u skoku, a Oršić je prsima spustio loptu i zabio za izjednačenje. Bio je to njegov treći gol u sedam utakmica Europske lige. 

Oršić je zabio gol u sve četiri službene utakmice ove godine. Rijeci i Gorici po jednom, a Istri dvaput. Od Kopićeva dolaska, ima osam golova u osam utakmica.

Nažalost, samo tri minute kasnije Dinamo je nesmotreno primio drugi gol. Rakitić je ubacio, lopta se odbila od Ocamposa koji je opalio koji je opalio, pogodio kroz noge Petkovića i uhvatio Livakovića na krivoj nozi. 

Gol možete pogledati OVDJE.

l u samoj završnici prvog poluvremena Dinamo se raspao i primio još jedan gol. Sevilla je jurnula u kontru, Gomez je dodao do Martiala koji je šutirao i mirno pogodio u suprotni kut. 

Gol možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Tko pjeva zlo ne misli 18.02.2022.

    Kopić loš trener ko i Krznar...Stalno forsira nezainteresirane i loše igrače a potentniji i bolji mu sjede na klupi...Teško bumo ove godine prvaci...

  • uwaga 18.02.2022.

    Ovo ća mu je Martial zabio, malo golmana bi to primilo, takvi se golovi ne smiju primati

  • gulpi 18.02.2022.

    I dalje smo spori,

Komentiraj...
Vidi sve komentare